Notele ZIUA, după succesul CFR-ului de la Ovidiu. Campioana se află la a doua victorie în play-off

Notele ZIUA, după succesul CFR-ului de la Ovidiu. Campioana se află la a doua victorie în play-off
| Foto: facebook.com/cfr1907

În ciuda absenței golgheterului lor, “feroviarii” s-au impus la limită, scor 1-0, în fața formației pregătite de Gheorghe Hagi.

Chiar dacă Viitorul a fost echipa ce a dominat cea mai mare parte a jocului, experiența clujenilor s-a dovedit a fi din nou decisivă. Formația din Gruia a marcat târziu, dar a gestionat foarte bine finalul, bazându-se pe apărarea care nu a dat greș de multe ori în actuala stagiune. Astfel, campioana a ajuns la cinci victorii consecutive în mandatul lui Alin Minteuan, dintre care patru au fost la limită.

Giedrius Arlauskis – nota 7. Lituanianul a avut intervenții sigure pe toată durata partidei.

Cristian Manea – nota 6. Proaspăt convocat la echipa națională, fundașul a avut o evoluție bună împotriva formației care l-a lansat.

Paulo Vinicius – nota 6. Brazilianul a fost cel care a coordonat defensiva clujeană și a avut un joc sigur.

Kevin Boli – nota 6. Revenit în primul 11 al CFR-ului, francezul a jucat bine împotriva fostei sale echipe.

Mario Camora – nota 6. Portughezul a alergat mult pe flancul stâng și a încercat să contribuie atât pe plan defensiv, cât și pe plan ofensiv.

Alexandru Ioniță – nota 5. Fostul rapidist a fost aproape de a marca în două rânduri, dar l-a luat la țintă pe Cojocaru.

Mihai Bordeianu – nota 6. Mijlocașul central al campioanei a alergat mult și a încercat să contribuie din punct de vedere ofensiv.

Damjan Djokovic – nota 7. Croatul a fost cel mai bun om de la mijlocul terenului și a pasat decisiv la golul campioanei.

Ciprian Deac – nota 7. Căpitanul CFR-ului a fost “motorul” ofensiv al echipei și omul pe la care au trecut toate acțiunile de atac.

Billel Omrani – nota 6. Francezul a avut o evoluție modestă pe postul de atacant central.

Adrian Păun – nota 8. Tânărul jucător de bandă a adus victoria CFR-ului cu golul marcat la intrarea în ultimul sfert de oră de joc.

Ovidiu Hoban – fără notă. Intrdus în minutul 80, în locul lui Ioniță.

Thierry Moutinho – fără notă. Introdus în minutul 87, în locul lui Păun.

Cristi Bud – fără notă. Introdus în minutul 90+2, în locul lui Omrani.

Alin Minteuan – nota 6. Deși echipa nu impresionează prin jocul prestat, tehnicianul a ajuns la a cincea victorie consecutivă din postura de principal.

Liderul CFR a acumulat 33 de puncte și se află la patru lungimi de ocupanta locului secund, CS "U" Craiova.

Comenteaza