Notele ZIUA, după succesul CFR-ului din Liga Campionilor. Omrani a fost din noul omul serii în Gruia

Notele ZIUA, după succesul CFR-ului din Liga Campionilor. Omrani a fost din noul omul serii în Gruia
| Foto: facebook.com/cfr1907

Campionii au reușit să învingă la limită, 1-0, cea mai titrată echipă din Israel, prin golul marcat de atacantul francez.

Formația din Gruia s-a autodepșit din nou în cupele europene și a reușit o nouă victorie. Trupa lui Dan Petrescu a practicat din nou un joc atipic, ofensiv și cu un pressing care a forțat adversarul la multe greșeli individuale. Deși au marcat doar un gol, clujenii au avut mai multe oportunități, dar de fiecare dată balonul a trecut pe lângă poarta celor de la Maccabi. La retur, în Israel, pe clujeni îi așteaptă un meci de foc, pe un stadion care va fi împotriva lor.

Giedrius Arlauskis – nota 8. Lituanianul a avut o nouă evoluție sigură, așa cum i-a obișnuit pe fani în startul sezonului.

Mateo Susic – nota 7. Fundașul bosniac a făcut un meci bun din punct de vedere ofensiv, însă nu a urcat suficient în atac.

Paulo Vinicius – nota 7. Experiementatul fundaș brazilian a făcut un joc de calitate, fără să comită greșeli.

Andrei Burcă – nota 7. Stopperul sosit în vară de la FC Botoșani și-a demonstrat din nou calitățile într-o partidă complicată.

Mario Camora – nota 8. Căpitanul CFR-ului a fost, ca de fiecare dată, motorul echipei și a fost o prezență constantă, atât în atac, cât și în apărare.

Damjan Djokovic – nota 7. După ce a evoluat mult în ultimele partide, oboseala s-a resimțit în jocul croatului.

Mihai Bordeianu – nota 7. MIjlocașul central al campioanei a făcut un joc bun la centrul terenului.

Juan Culio – nota 7. Argentinianul a fost responsabil cu distribuirea mingilor dinspre defensivă, înspre ofensivă.

Ciprian Deac – nota 8. Internaționalul român s-a zbătut mult în atac și a reușit să îi paseze decisiv lui Omrani.

Mario Rondon – nota 6. Atacantul venezuelean nu a reușit să găsească drumul spre gol nici în acest meci, deși a avut o ocazie uriașă.

Billel Omrani – nota 8. Francezul a fost din nou eroul unei seri europene, fiind unicul marcator din meciul cu Maccabi.

Dan Petrescu – nota 8. Tehnicianul campioanei a pregătit foarte bine partida, iar formația sa a evoluat curajos în Liga Campionilor.

Returul dintre CFR Cluj și Maccabi Tel Aviv se va disputa marți, de la ora 20:00. Până atunci, “feroviarii” se vor lupta cu Dinamo, în Liga 1. Jocul împotriva “Câinilor roșii” este programat sâmbătă, de la 21:00.

Comenteaza