Notele ZIUA, după succesul CFR-ului în fața Viitorului. Clujenii au făcut un pas important spre titlu

Notele ZIUA, după succesul CFR-ului în fața Viitorului. Clujenii au făcut un pas important spre titlu
| Foto: facebook.com/cfr1907

“Feroviarii” s-au impus în fața formației lui Gică Hagi, scor 3-1, după o repriză secundă în care au dominat în totalitate jocul.

Deși au fost eliminați din Cupa României, clujenii și-au revenit în campionat, unde au obținut o victorie mare, împotriva celei mai în formă formații din Liga 1. Deși au deschis scorul în Gruia, puștii Viitorului nu au reușit să țină de rezultat, iar în actul secund, echipa pregătită de Dan Petrescu a dat dovadă de experiență și a reușit să se impună. Cu victoria în fața constănțenilor, campionii au făcut un pas important în drumul spre un nou titlu.

Giedrius Arlauskis – Nota 7. Goalkeeper-ul lituanian a avut parte de un meci ușor, poarta sa fiind amenințată de puține ori.

Cristian Manea – Nota 7. Deși a evoluat în nota sa obișnuită, apărătorul lateral a reușit să îi salveze pe campioni, în startul reprizei secund, când a scos balonul de pe linia porții.

Paulo Vinicius – Nota 8. Brazilianul a fost din nou cel care a condus defensive clujeană și chiar a reușit să înscrie al doilea său gol din actuala stagiune a Ligii 1.

Kevin Boli – Nota 7. Fundașul francez a avut din nou o evoluție sigură, fără greșeli majore.

Mario Camora – Nota 8. Căpitanul CFR-ului a fost cel care a dat semnalul revenirii, reușind să egaleze, cu un șut din afara careului.

Damjan Djokovic – Nota 7. Croatul a practicat un joc agresiv în partida cu Viitorul, fiind în centrul mai multor faze discutabile.

Mihai Bordeianu – Nota 7. Mijlocașul central al “feroviarilor” a făcut din nou risipă de efort și a fost foarte activ la recuperarea balonului.

Juan Culio – Nota 7. Experimentatul argetinian a evoluat în nota sa obișnuită și chiar a reușit să își treacă numele pe lista marcatorilor.

Ciprian Deac – Nota 7. Internaționalul român a avut sarcina de a conduce jocul ofensiv al clujenilor și a practicat un joc bun împotriva formației de la malul mării.

Billel Omrani – Nota 7. Francezul a alergat mult și s-a luptat cu fundașii adverși, fiind cel care a obținut penalty-ul din care a înscris Culio.

Valentin Costache – Nota 7. Tânărul jucător de bandă a avut o nouă evoluție bună, dar o accidentare l-a obligat să părăsească terenul.

Adrian Păun – Nota 6. Introdus în minutul 64, în locul lui Costache. Mijlocașul a intrat cu energie de pe bancă și a pus probleme defensivei adverse.

Andrei Mureșan – fără notă. Introdus în minutul 82, în locul lui Djokovic.

Thierry Moutinho – fără notă. Introdus în minutul 84, în locul lui Deac.

Dan Petrescu – Nota 7. Tehnicianul clujenilor a reușit să își motiveze elevii la pauză jocului, iar repriza secundă a fost una dintre cele mai bune făcute de CFR sub comanda sa.

În urma victoriei, CFR Cluj a acumulat 44 de puncte, cinci mai mult decât principala urmăritoare, FCSB. Pentru clujeni urmează o deplasare pe terenul Astrei Giurgiu.

 

Comenteaza