Notele ZIUA, după succesul clar al Universității Cluj în derby-ul cu UTA. Carol Taub a impresionat din nou

Notele ZIUA, după succesul clar al Universității Cluj în derby-ul cu UTA. Carol Taub a impresionat din nou
| Foto: fcunviersitateacluj.ro

“Studenții” s-au impus la Arad, scor 4-0 și s-au apropiat la cinci puncte de liderul Chindia Târgoviște și la trei puncte de primul loc ce asigură promovarea, ocupat de Academica Clinceni.

Echipa clujeană trece printr-o perioadă bună, reușește să se impună în deplasare și a ajuns la nouălea meci consecutive fără înfrângere în Liga 2. Numirea lui Mircea Cojocaru i-a impulsionat pe fotbaliști, care sub conducerea noului tehnician au înscris cel puțin trei goluri în fiecare meci. A fost și cazul partidei de la Arad, unde “U” s-a impus categoric, în derby-ul cu cea mai titrată echipă din afara Bucureștiului.

Cosmin Dur-Bozoancă – nota 7. Portarul clujenilor nu a avut mult de muncă în partida cu arădenii, dar a fost la post de fiecare dată când gazdele s-au apropiat de poarta sa.

Alexandru Coman – nota 8. Fundașul dreapta s-a integrat perfect în sistemul Universității Cluj, iar la Arad a reușit să înscrie primul său gol în tricoul “Șepcilor roșii”

Octavian Abrudan – nota 7. A făcut un meci bun, chiar dacă ocaziile arădenilor au fost rare.

Andrei Cordoș – nota 7. Stoperul Universității Cluj s-a achitat bine de sarcinile sale în puținele momente când jucătorii de la UTA au fost periculoși.

Laszlo Sepsi – nota 7. Fostul internațional a evoluat în nota sa obișnuită și a oferit siguranță defensivei clujene.

Gabriel Giurgiu – nota 8. Căpitanul Universității Cluj a coordonat foarte bine echipa din teren și a fost cel care a deschis scorul la Arad, cu un șut din marginea careului.

Doru Dumitrescu – nota 7. Tânărul mijlocaș a început să își arate calitățile și a suplinit foarte bine absența lui Florescu. A reușit să pasesze decisiv la golul lui Gavra.

Carol Taub – nota 9. După ce a înscris două goluri în partida de Cupă cu Astra, fotbalistul a reușit două pase decisive pe terenul arădenilor.

Iuliu Hațiegan – nota 6. Jucătorul clujenilor a alergat mult, ca de fiecare dată, dar reușitele sale au lipsit în partida cu UTA.

Marius Coman – nota 8. Atacantul venit la începutul sezonului a crescut în evoluții în ultimele meciuri, iar la Arad a închis tabelă, ajungând la trei goluri în această stagiune.

Cristian Gavra – nota 8. După o perioadă în care nu a reușit să înscrie, atacantul a revenit treptat pe lista marcatorilor și a înscris împotriva formației din orașul său natal, devenind golgheterul Universității Cluj în acest sezon, cu opt reușite.

Dan Berci – nota 6. Introdus în minutul 67, în locul lui Dumitrescu. Fundașul lateral nu a avut reușite notabile în perioada petrecută în teren.

Octavian Ursu – nota 6. Introdus în minutul 73, în locul lui Taub. A avut oportunități în ofensivă, însă a preferat să ia acțiunile pe cont propriu în loc să paseze unor colegi mai bine poziționați.

Cristian Ene – fără notă. Introdus în minutul 80, în locul lui Hațiegan.

Mircea Cojocaru – nota 8. Venirea sa la echipă a reprezentat un impuls pentru fotbaliștii Universității Cluj, care se exprimă la un nivel mai bun și reușesc să înscrie cu ușurință.

După succesul de la Arad, “U” Cluj a urcat pe locul al cincilea în clasament, cu 30 de puncte. Clujenii se află la trei puncte de locul doi, ocupat de Academica Clinceni, și la cinci de liderul Chindia Târgoviște. În etapa următoare, “studenții” vor primi vizita formației din Clinceni, în derby-ul etapei a 16-a din Liga 2.

Comenteaza