Notele ZIUA după succesul la limită al CFR-ului. Deac, din nou omul meciului pentru “feroviari”

Notele ZIUA după succesul la limită al CFR-ului. Deac, din nou omul meciului pentru “feroviari”
| Foto: foto facebook.com/cfr1907

Campioana s-a impus cu 1-0 pe terenul sintetic de la Chiajna și s-a distanțat, temporar, la cinci puncte de FCSB.

În ciuda informațiilor conform cărora antrenorul ar urma să fie demis și a frământărilor din interiorul clubului, formația din Gruia a ajuns la al nouălea meci consecutiv fără înfrângere în prima ligă. Cu 10 etape îniantea play-off-ului, CFR se află în fruntea clasmentului și are cinci puncte, dar și un meci în plus față de FCSB.

Giedrius Arlauskis – Nota 6. Portarul lituanian a fost șomer pe durata primei reprize, iar în actul secund acțiunile gazdelor nu au fost foarte periculoase.

Cristian Manea – Nota 6. Internaționalul român a început foarte bine jocul și a fost cel mai periculos jucător al CFR-ului în primul sfert de oră.

Paulo Vinicius – Nota 6. Brazilianul a coordonat defensiva clujeană și a oferit siguranță colegilor săi din apărare.

Andrei Mureșan – Nota 6. Stoperul campioanei a evoluat în nota sa obișnuită, deși gazdele nu s-au apropiat periculos de careul “feroviarilor”.

Mario Camora – Nota 6. Căpitanul CFR-ului s-a achitat bine de sarcinile sale defensive, însă nu a fost prezent în atac.

Damjan Djokovic – Nota 7. Croatul a făcut legătura între atac și apărare și a reușit să înscrie primul său gol din acest sezon.

Juan Culio – Nota 6. Argentinianul a fost cel care a frunizat pase pentru colegii din ofensivă, dar a și fost eliminat în prelungirile partidei.

Billel Omrani – Nota 6. Francezul din banda dreaptă a alergat mult însă reușitele sale au lipsit.

Ciprian Deac – Nota 7. Experimentatul mijlocaș a fost cel pe la care au trecut toate acțiunile ofensive ale campioanei și a impulsionat atacul CFR-ului.

Alexandru Păun – Nota 6. Tânărul jucător de bandă a evoluat la nivelul său obișnuit și a oferit pasa de gol.

George Țucudean – Nota 6. Deși e golgheterul CFR-ului în acest sezon, evoluția sa de la Chiajna a fost una altruistă, internaționalul român încercând să îi pună pe colegii săi în poziția de a marca.

Mihai Bordeianu – Nota 5. Introdus în minutul 68, în locul lui Păun. Mijlocașul central nu s-a remarcat cu nimic în perioada pentecută pe teren.

Alexandru Ioniță – Nota 5. Introdus în minutul 75, în locul lui Omrani. Ex-rapdistul a avut o evoluție ștearsă în puținele minute jucate.

Adam Lang – fără notă. Introdus în minutul 90+5, în locul lui Țucudean.

Antonio Conceicao – Nota 6. Tehnicianul portughez a rămas fidel tacticii sale, însă în parte secundă CFR-ul a încercat mai mult să conserve rezultatul, decât să își mărească avantajul.

Următorul meci pentru clujeni va fi pe teren propriu, împotriva ultimei clasate, FC Voluntari.

Comenteaza