Notele ZIUA, după succesul Universității Cluj la Balotești. Gavra și Coman au semnat reușitele care au adus victoria

Notele ZIUA, după succesul Universității Cluj la Balotești. Gavra și Coman au semnat reușitele care au adus victoria
| Foto: Cristian Cosma/fcuniversitateacluj.ro

Echipa pregătită de Bogdan Lobonț s-a impus pe terenul formației din județul Ilfov, scor 2-0 și se menține pe locul al treilea în ierarhia eșalonului secund.

Penultima etapă din Liga a 2-a a adus un succes pentru clujeni, pe terenul unei formații deja retrogradate. Deși gazonul a fost unul greu și le-a pus probleme serioase, “studenții” au dominat categoric, iar scorul putea fi unul mai mare decât cel înregistrat la final. Totuși, reușitele lui Gavra și Coman au fost sufieciente pentru a adduce cele trei puncte.

Cosmin Dur-Bozoancă – Nota 7. Ca în majoritatea partidelor din acest sezon, goalkeeper-ul a avut o nouă prestație solidă.

Tudor Telcean – Nota 7. Tânărul fundaș lateral a făcut un meci bun, la primul său meci ca titular în actualul sezon.

Octavian Abrudan – Nota 7. Experimentatul stopper a fost liderul defensivei clujene, într-un meci în care fundașii nu au avut prea mult de lucru.

Andrei Cordoș – Nota 7. Apărătorul central a avut o evoluție bună, fără greșeli majore în joc.

Carol Taub – Nota 7. Jucătorul din flancul stâng al defensivei făcut un meci bun și a fost prezent atât în atac, cât și în apărare.

Răzvan Greu – Nota 8. Mijlocașul central al Universității Cluj a fost “motorul” din linia mediană, fiind cel care a făcut legătura între defensivă și ofensivă.

George Florescu – Nota 6. Fostul internațional a făcut un meci sub așteptări și a fost înlocuit la pauză, de Bogdan Lobonț.

Alexandru Coman – Nota 8. Avansat în poziția de mijlocaș dreapta, fostul rapidist a jucat foarte bine și a reușit să înscrie pentru a treia oară în acest sezon.

Dorin Goga – Nota 7. Căpitanul “Șepcilor roșii” a fost cel care a coorondat majoritatea acțiunilor ofensive ale clujenilor, însă nu a reușit să își treacă numele pe lista marcatorilor.

Iuliu Hațiegan – Nota 7. Tânărul mijlocaș a alergat mult, însă nu a avut reușite notabile.

Gabriel Giurgiu – Nota 6. Introdus la pauză, în locul lui Florescu. Mijlocașul clujenilor nu a reușit să se remarce în perioada petrecută pe teren.

Marius Coman – Nota 6. Introdus în minutul 55, în locul lui Gavra. Vârful “studenților” nu a reușit să se adapteze la ritmul jocului.

Ionuț Ursu – Nota 6. Introdus în minutul 71, în locul lui Abrudan. Fundașul a intrat bine în joc și l-a înlocuit cu succes pe Abrudan.

Bogdan Lobonț – Nota 7. Jocul nu a fost spectaculos nici de această dată, dar clujenii au fost incomodați și de calitatea terenului.

Pentru Universitatea Cluj urmează jocul din ultima etapă de campionat, împotriva celor de la Pandurii Târgu Jiu.

 

Comenteaza