Notele ZIUA, după “U” Cluj – Aerostar Bacău 3-2. Gavra, din nou omul meciului pentru clujeni

Notele ZIUA, după “U” Cluj – Aerostar Bacău 3-2. Gavra, din nou omul meciului pentru clujeni
| Foto: foto Cristian Cosma/fcuniversitateacluj.ro

“Studenții” au învins cu emoții ultima clasată din Liga a 2-a, după un meci în care le-au făcut mai multe cadouri adversarilor.

Pentru prima data în noul sezon, clujenii au reușit să lege două victorii. Succesul cu Luceafărul a fost urmat de cel cu Aerostar, obținut însă ceva mai greu. Deși “U” a dominat partida în totalitate, elevii lui Falub au fost aproape să piardă două puncte. În cele din urmă, diferența de valoare dintre cele două formații a făcut diferența.

Cosmin Dur-Bozoancă – Nota 7 – Portarul Universității a oferit din nou siguranță, în ciuda celor două goluri încasate. Goalkeeper-ul a avut câteva interevenții spectaculoase în prima parte a reprizei secunde.

Rareș Takacs – Nota 6 – Fundașul lateral al “studenților” a avut o evoluție ștearsă. După aproximativ o oră de joc a fost aproape să le ofere un gol cadou oaspeților, dar s-a revanșat în final, când a înscris cu un șut superb de la peste 20 de metri.

Octavian Abrudan – Nota 5 – Stoperul clujean a suferit din nou din cauza lipsei de viteză și a fost depășit de mai multe ori de fotbaliștii băcăuani.

Andrei Cordoș – Nota 5 – La fel ca și în cazul colegului său din centrul apărării, fundașul a avut probleme la fazele în viteză, dar a compensat prin poziționare.

Laszlo Sepsi – Nota 6 – Apărătorul lateral a evoluat în nota sa obișnuită și s-a aflat de cele mai multe ori în ofensivă. Sepsi a centrat la primul gol marcat de Gavra.

Kofi Twumasi – Nota 6 – Americanul din linia mediană a Universității a avut o prestație mai bună ca de obicei și, deși a marcat, a comis două hențuri în careu, doar unul fiind sancționat de arbitru.

Gabriel Giurgiu – Nota 7 – Căpitanul clujenilor a fost din nou fotbalistul care a făcut conexiunea între atac și apărare, dar spre deosebire de partidele precedente, nu a ieșit la fel de mult în evidență.

Doru Dumitrescu – Nota 6 – A jucat rolul celui care trebuie să aducă fantezia în jocul Universității, dar nu a reușit în totalitate. S-a zbătut mult, a șutat de mai multe ori spre poarta oaspeților, dar nu s-a ridicat la nivelul cu care Florescu i-a obișnuit pe fani pe acel post.

Dorin Goga – Nota 6 – A jucat primul său meci ca titular după revenire, dar se observă că jocul său nu este încă la cel mai înalt nivel. A fost implicat în joc, dar nu a reușit prea multe.

Cristian Gavra – Nota 8 – Atacantul transferat în această vară a marcat din nou și a ratat și alte oportunități importante. Gavra a ajuns la cota 5 goluri înscrise în acest sezon

Denis Hordouan – Nota 7 – Mijlocașul de bandă nu a putut să reproducă evoluția bună din ultimele meciuri, dar a fost foarte activ. A încercat de fiecare dată să dribleze adversarii, dar de cele mai multe ori a fost oprit.

Carol Taub – Nota 5 – A intrat pe teren în minutul 66, în locul lui Sepsi. Fundașul lateral nu s-a remarcat cu nimic în cele aproape 30 de minute petrecute în teren.

Octavian Ursu – Nota 5 – A fost introdus în minutul 70 în locul lui Goga. Deși trebuia să aducă viteză și prospețime în joc, mijlocașul a avut o evoluție modestă.

Tiberiu Căpușă – fără notă – A intrat în minutul 83 în locul lui Hordouan

Adrian Falub – Nota 6 – Deși echipa a câștigat, antrenorul Universității mai are lucruri de reglat în jocul formației sale. Fazele de atac sunt încâlcite, iar apărarea e deseori depășită la acțiunile în viteză.

Următorul meci pentru Universitatea Cluj va fi joi, de la ora 16:30, în deplasare, împotriva echipei ACS Comuna Recea, în Cupa României.

Comenteaza