Notele ZIUA, după “U” Cluj – Daco-Getica 1-1. Portarul și oamenii din ofensivă au fost punctele slabe ale clujenilor

Notele ZIUA, după “U” Cluj – Daco-Getica 1-1. Portarul și oamenii din ofensivă au fost punctele slabe ale clujenilor
| Foto: Silviu Cristea/fcuniversitateacluj.ro

“Șepcile roșii” au remizat pe teren propriu și au pierdut primele puncte pe Cluj Arena, în noul sezon.

După premieră din etapă trecută, când au reușit primele puncte în deplasare, la Mioveni, pentru “studenți” a urmat o nouă premieră. La partida cu Daco-Getica de pe propriul teren, clujenii au înregistrat primul rezultat de egalitate și, astfel, au pierdut primele puncte “acasă” în acest sezon. Greșeală portarului Dur-Bozoancă, dar și lipsa de inspirație a antrenorului și a oamenilor din atac au fost principalele cauze al rezultatului nefavorabil.

Cosmin Dur-Bozoancă – Nota 3 – Deși a avut o evoluție decentă pe parcursul partidei, portarul Universității Cluj a scăpat în plasă centrarea lui Voicu, iar greșeala sa i-a costat pe “studenți”.

Alexandru Coman – Nota 6 – Cea mai recentă achiziție a clujenilor a avut o evoluție bună și a contribuit la ambele faze. Urcările sale în atac, în special în partea a doua a jocului au creat superioritate.

Octavian Abrudan – Nota 5 – Experimentatul fundaș a evoluat bine, dar devierea sa la centrarea lui Voicu a contribuit la intervenția greșită a lui Dur-Bozoancă.

Andrei Cordoș – Nota 6 – Stoperul a oferit siguranță apărării, ca de fiecare data și a fost cel care a coordonat defensiva clujeană.

Carol Taub – Nota 5 – Apărătorul lateral al Universității nu s-a simțit în apele sale în partida cu Daco-Getica. În general un fundaș căruia îi place să ajute ofensiva, Taub a avut rare apariții în atac.

Kofi Twumasi – Nota 5 – Americanul a jucat în nota s-a obișnuită din acest sezon. Mijlocașul împrumutat de la Viitorul e un fotbalist care nu strălucește, dar recuperează multe mingi la centru terenului.

George Florescu – Nota 5 – A fost cel de la care se aștepta să fie motorul echipei, dar evoluția sa a fost una dezamăgitoare. Experimentatul mijlocaș s-a remarcat prin ratările sale.

Iuliu Hațiegan – Nota 7 – Tânărul om de bandă s-a zbătut mult în prima parte a jocului și chiar a reușit să înscrie unicul gol al “studenților”.

Dorin Goga – Nota 6 – A fost fotbalistul care a încercat cel mai mult din punct de vedere ofensiv și chiar a reușit o pasă de gol.

Cristian Ene – Nota 4 – Lipsa de jocuri și faptul că evoluează într-o poziție care nu îi este familiar afectează evoluția tânărului atacant. Jucătorul împrumutat de la Viitorul a dezamăgit din nou.

Cristian Gavra – Nota 4 – De la golgheterul Universității din acest sezon, fanii aveau așteptări mari. Totuși, Gavra nu s-a ridicat la nivelul cu care i-a obișnuit pe suporteri, fiind obligat de multe ori să coboare pentru a obține baloane.

Doru Dumitrescu – Nota 4 – A fost introdus la pauză, în locul lui Ene. De la mijlocașul “Șepcilor roșii” se aștepta un plus de fantezie în joc, dar fotbalistul a avut o evoluție modestă.

Marius Coman – Nota 4 – A intrat în minutul 73, în locul lui Gavra. Atacantul clujenilor a încercat să își impună jocul, dar apărarea bucureștenilor l-a oprit de fiecare dată.

Rareș Takacs – fără notă – L-a înlocuit pe Alexandru Coman, în minutul 80.

Adrian Falub – Nota 5 – Deși schimbă mulți jucători din primul 11 la fiecare partidă, antrenorul rămâne fidel tacticii sale. În plus, tehnicianul încearcă experimente în ofensivă, care nu sunt întotdeauna reușite.

După remiza cu Daco-Getica, Universitatea se află pe locul opt în Liga a 2-a, cu 17 puncte, șapte mai puțin decât liderul, Sportul Snagov. Următorul meci al clujenilor va fi miercuri, 10 octombrie, de la ora 16, împotriva Farului Constanța.

Comenteaza