Notele ZIUA, după ultimul meci al sezonului pentru Unviersitatea Cluj. În ciuda victoriei de la Sibiu, “studenții” au ratat promovarea

Notele ZIUA, după ultimul meci al sezonului pentru Unviersitatea Cluj. În ciuda victoriei de la Sibiu, “studenții” au ratat promovarea
| Foto: Cristian Cosma/fcuniversitateacluj.ro

Echipa clujeană a reușit să se impună pe terenul celor de la Hermannstadt, scor 1-0, însă succesul nu a fsot suficient pentru a schimba soarta barajului de promovare/menținere în Liga 1.

După un sezon greu, încheiat pe a treia treaptă a podiumului din eșalonul secund, “Șepcile roșii” au avut parte și de o dublă de baraj. Adversarul a fost FC Hermannstadt, iar formația sibiană s-a dovedit a fi un oponent prea puternic pentru clujeni. Cu două goluri marcate în doar două minute pe Cluj Arena, sibienii au reușit să se mențină. Experiența la nivelul Ligi 1 s-a observant în ultimele minute ale meciului retur, când formația lui Vasile Miriuță a reacționat foarte bine după golul primit de la Goga. Astfel, Universitatea Cluj a ratat promovarea și va încerca din nou să ajungă în elită, în sezonul viitor.

Cosmin Dur-Bozoancă – Nota 7. Goalkeeper-ul clujenilor a evoluat la nivelul său obișnuit și a avut intervenții sigure.

Alexandru Coman – Nota 6. Împotriva fostei sale echipe, apărătorul dreapta nu a impresionat.

Andrei Cordoș – Nota 7. Liderul defensivei clujene a făcut un meci bun, în care nu a comis greșeli majore.

Dan Berci – Nota 6. Mutat în centrul apărării, fundașul s-a simțit puin dezorientat, cel puțin în prima parte a jocului.

Carol Taub – Nota 6. Trimis în teren pentru a aduce un plus ofensivei, apărătorul stânga nu a avut o evoluție satisfăcătoare.

Răzvan Greu – Nota 6. Deși a fost cel mai active jucător al “Șepcilor roșii” în ultimele partide, mijlocașul a jucat sub așteptări la Sibiu.

George Florescu – Nota 7. A adus un plus de experiență și de agresivitate în jocul de la centrul terenului.

Nicolae Pîrvulescu – Nota 7. Fotbalistul sosit de la Pandurii a încercat multe acțiuni, însă majoritatea au fost blocate de apărarea sibiană.

Sebastian Chitoșcă – Nota 6. Cea mai recentă achiziție a clujenilor a alergat mult, însă fără reușite notabile.

Mircea Axente – Nota 5. Deși o parte din jocul din prima repriză s-a concentrat în jurul său, atacantul a avut un meci slab.

Dorin Goga – Nota 8. Așa cum i-a obișnuit pe fani în sezonul recent încheiat, căpitanul Universității Cluj a fost din nou cel care a tras echipa după el.

Cristian Gavra – Nota 7. Introdus în minutul 57, în locul lui Chitoșcă. Golgheterul clujenilor din această stagiune a fost ținut pe bancă, însă intrarea sa în teren a fost decisivă.

Denis Hordouan – fără notă. Introdus în locul lui Greu, în minutul 80.

Marius Coman – fără notă. Introdus în minutul 87, în locul lui Taub.

Bogdan Lobonț – Nota 6. Deși avea nevoie să recupereze două goluri, formația sa nu a părut destul de agresivă în jocul de la Sibiu, iar ratarea promovării ar putea aduce și o demitere.

 

loading...
Comenteaza