Notele ZIUA, după un derby cu final așteptat. Adam Lang, cel mai slab om al clujenilor

Notele ZIUA, după un derby cu final așteptat. Adam Lang, cel mai slab om al clujenilor
| Foto: foto facebook.com/cfr1907

CFR și FCSB au încheiat la egalitate, scor 1-1, rezultat care s-a înregistrat în ultimele cinci întâlniri directe.

Principalele favorite la câștigarea titlului în Liga 1 s-au anihilat din nou reciproc, iar scorul este cel cu care fanii fotbalului românesc s-au obișnuit deja. 1-1 este rezultatul înregistrat în ultimele cinci partide dintre cele două formații. Singura diferența față de cele patru rezime din sezonul trecut este faptul că de această dată FCSB a fost formația care a deschis scorul.

Giedrius Arlauskis – Nota 5 – Lituanianul a revenit în poarta campioanei și a avut câteva intervenții bune, dar nervozitatea l-a afectat pe toată durata partidei

Cristian Manea – Nota 6 – Revenit după ce a fost integralist în meciul echipei naționale împotriva Serbiei, fundașul lateral a evoluat bine în prima parte a jocului și a contribuit cu centrări de calitate pentru oamenii din ofensivă.

Paulo Vinicius – Nota 6 – Brazilianul a oferit o evoluție bună, sigură, amintind de jocurile pe care le-a făcut în sezonul trecut, când conducea apărarea campioanei.

Adam Lang – Nota 3 – Internaționalu maghiar s-a făcut de râs în minutul 24, când a trimis o pasă cu pieptul către Arlauskis, iar Florinel Coman a profitat și a trimis balonul în poartă.

Mario Camora – Nota 5 – Căpitanul CFR-ului a dat dovadă de nervozitate pe toată durata partidei, iar acest lucru i-a afectat jocul. Spre deosebire de evoluțiile sale obișnuite, portughezul nu a mai fost atât de prezent în ofensivă.

Damjan Djokovic – Nota 8 – Croatul a fost “motorul” de la mijlocul terenului, fiind prezent atât în atac, cât și în apărare. Mijlocașul a și ratat două oportunități bune pentru campioana României.

Mate Males – Nota 7 – Jucătorul transferat în pauza competițională a avut o evoluție solidă și a fost mereu prezent la recuperare, reușind să oprească multe dintre acțiunile de atac ale bucureștenilor.

Mihai Bordeianu – Nota 4 – Contrat ultimelor sale prestații, mijlocașul transferat de la FC Botoșani a avut evoluat slab în derby. Presiunea și-a spus cuvântul în cazul său, fiind înlocuit în minutul 70.

Billel Omrani – Nota 4 – Mijlocașul de bandă al campioanei a dezamăgit în partida cu FCSB. Omrani nu a putut duce la capăt nicio acțuine ofensivă și a fost oprit, de cel mai multe ori ușor, de apărarea lui Dică.

George Țucudean – Nota 8 – Atacantul CFR-ului și-a făcut din nou datoria și a înscris și în partida cu roș-albaștrii un gol de vârf veritabil. Internaționalul a ajuns astfel la șase goluri marcate în primele opt etape.

Alexandru Păun – Nota 6 – “Vitezistul” din atacul “feroviarilor” s-a zbătut mult în prim parte a jocului, însă s-a lovit de o apărare bine organizată. Treptat, Păun a dispărut din joc și nu a mai contribuit la acțiunile ofensive.

Thierry Moutinho – Nota 5 – A intrat în minutul 70, în locul lui Bordeianu. Portughezul revenit la CFR, după un exil în Spania a intrat bine în meci. Mijlocașul a încercat câteva acțiuni ofensive, dar mai are nevoie de adaptare alături de colegi.

Alexandru Ioniță – fără notă – A intrat în minutul 84, în locul lui Omrani.

Antonio Conceicao – Nota 6 – Portughezul a adoptat o tactică echilibrată în partida cu FCSB, menită să îi salveze postul pe banca tehnică din Gruia. Totuși, campionii au dominat pe alocuri și se puteau impune.

Următorul meci pentru CFR Cluj va fi împotriva finalistei Cupei României, nou-promovata FC Hermannstadt.

Comenteaza