Video Notele ZIUA, după un nou eșec al Universității Cluj. Elevii lui Dulca au rămas repetenți la meciul cu Gloria Buzău

Notele ZIUA, după un nou eșec al Universității Cluj. Elevii lui Dulca au rămas repetenți la meciul cu Gloria Buzău
| Foto: Cristian Cosma / fcuniversitateacluj.ro

Formația clujeană a suferit un nou eșec, al treilea al sezonului, și a ajuns pe loc retrogradabil după primele patru runde din noul sezon al Ligii 2.

Deși echipa a pornit cu ambiții mari, după ce în stagiunea precedentă promovarea s-a ratat la ultimele partide, noul sezon a început dezastruos. Trei înfrângeri și o victorie reprezintă palmaresul Universității Cluj după patru etape, iar “studenții” au ajuns pe loc retrogradabil în cel de-al treilea eșalon.

Lipsa de omogenitate după numeroasele transferuri a fost identificată drept cauza rezultatelor slabe obținute de clujeni. Totuși, echipa a suferit din punct de vedere ofensiv în toate jocurile noului sezon, iar în meciul cu Gloria Buzău și defensiva a arătat lacune.

Jose Costa – Nota 4. Goalkeeper-ul portughez a evoluat în nota echipei, a primit două goluri din penalty și mai putea fi învins cel puțin o dată, când Huiban l-a driblat și a rămas singur cu poarta goală.

Rareș Takacs – Nota 3. La fel ca și în meciul de la Pitești, apărătorul lateral nu s-a văzut deloc în jocul formației clujene.

Miguel Inacio – Nota 3. Deși portughezul a fost punct fix în defensivă în startul sezonului, în meciul cu Buzăul a evoluat sub așteptări și a provocat cel de-al doilea penalty al oaspeților.

Artur Crăciun – Nota 3. Stopperul moldovean a părut cel mai sigur om din apărarea clujeană, prin comparație cu colegii săi, însă nici jocul său nu a strălucit.

Dan Berci – Nota 2. Fundașul stânga a fost depășit cu ușurință în mai multe rânduri și a provocat primul penalty al Gloriei.

Victor Dican – Nota 3. Tânărul mijlocaș al “Șepcilor roșii” a fost inexistent pe terenul de la Târgu-Mureș.

Andre Ceitil – Nota 3. Cu banderola de căpitan pe braș, portughezul a evoluat chiar mai slab decât a făcut-o în primele etape.

Alex Pop – Nota 4. Jucătorul din banda dreaptă s-a zbătut mult, a încercat câteva acțiuni, însă toate s-au încheiat dezamăgitor.

Pedro Mendes – Nota 3. Și-a încercat de mai multe ori norocul de la distanță, însă balonul s-a oprit în blocaj de fiecare dată.

Rafa – Nota 3. Fostul jucător al Farului a evoluat mult sub ceea ce a arătat în acest sezon.

Cristian Gavra – Nota 3. Golgheterul din sezonul trecut pare că nu se regăsește printre noii colegi, iar evoluțiile sale au de suferit.

Dorin Goga – Nota 3. Introdus în minutul 58, în locul lui Ceitil. Deși a intrat cu energie, experimentatul fotbalist s-a stins repede și a dispărut din joc.

Nicolae Pîrvulescu – Nota 2. Introdus în minutul 67, în locul lui Gavra. Nu a reușit să se remarce în timpul petrecut în teren.

Cristi Dulca – Nota 3. Echipa a dezamăgit din nou din punct de vedere ofensiv, însă problemele din defensivă au adâncit și mai tare prăpastia înspre care se îndreaptă formația clujeană.

Următorul meci al Universității Cluj va fi în deplasare, împotriva celor de la Metaloglobus. Partida e programată sâmbătă, de la ora 13:00.

Rezumatul partidei dintre “studenți” și Gloria Buzău:

Comenteaza