Notele ZIUA, după un nou meci al CFR-ului în care Țucudean a fost decisiv

Notele ZIUA, după un nou meci al CFR-ului în care Țucudean a fost decisiv
Anul trecut "feroviarii" au fost eliminați din competiție de luxemburghezii de la Dudelange

Campioana s-a impus pe terenul celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe, scor 1-0, iar internaționalul român George Țucudean a marcat la revenirea printre titulari.

După două rezultate de egalitate, în care jocul nu a convins, “feroviarii” au reușit un nou succes. Deși elevii lui Dan Petrescu nu au impresionat în meciul cu Sepsi, tehnicianul este cu siguranță mulțumit de obținerea celor trei puncte. Victoria de la Sfântu Gheorghe îi menține pe clujeni pe prima poziție, indiferent de rezultatul dintre FCSB și Viitorul.

Giedrius Arlauskis – nota 7. Lituanianul nu a avut prea mult de muncă în jocul cu Sepsi, dar și-a făcut datoria la puținele acțiuni ale gazdelor.

Cristian Manea – nota 7. Apărătorul lateral a evoluat în nota sa obișnuită din acest sezon, însă a reușit o pasă de gol pentru Țucudean.

Paulo Vinicius – nota 7. Brazilianul a fost liderul defensivei clujene, care nu a mai primit gol din prima etapă de play-off.

Kevin Boli – nota 7. Francezul a fost foarte activ în partida cu Sepsi și chiar a fost periculos în careul advers.

Mario Camora – nota 7. Căpitanul CFR-ului a alergat foarte mult pe flancul stâng și a fost prezent în ambele faze ale jocului.

Ciprian Deac – nota 7. Deși nu a ieșit mult în evidență, internaționalul român a fost cel care a făcut legătura între compartimentul median și ofensivă.

Mihai Bordeianu – nota 6. Mijlocașul campioanei a alergat din nou foarte mult, însă nu a avut reușite notabile.

Juan Culio – nota 7. Experimentatul Argentinian a fost mai activ decât de obicei în atac și chiar a fost aproape de a marca.

Billel Omrani – nota 6. Francezul a revenit în banda dreaptă, însă jocul său nu a impresionat.

George Țucudean – nota 8. Revenit în primul 11 al clujenilor, golgheterul Ligii 1 și-a făcut din nou datoria și a înscris.

Thierry Moutinho – nota 6. Deși este omul care face diferența când vine de pe bancă, portughezul a părut copleșit de poziția de titular.

Damjan Djokovic – nota 7. Introdus în minutul 57, în locul lui Moutinho. Croatul a avut  misiunea de a aglomera jocul la mijlocul terenul și de a ține rezultat.

Valentin Costache – nota 5. Introdus în minutul 75, în locul lui Țucudean. Fostul dinamovist nu s-a remarcat în timpul petrecut pe teren.

Adrian Păun – fără notă. Introdus în minutul 87, în locul lui Deac.

Dan Petrescu – nota 7. Tehnicianul a obținut din nou cele trei puncte, tot cu un joc modest, care nu impresionează.

CFR Cluj a acumulat 41 de puncte și conduce clasamentul Ligii 1. Pentru “feroviari” urmează returul semifinalei Cupei României, împotriva Astrei Giurgiu.

Comenteaza