Notele ZIUA după victoria CFR-ului cu Hermannstadt. Căpitanul Păun a fost din nou cel mai bun om al “feroviarilor”

Notele ZIUA după victoria CFR-ului cu Hermannstadt. Căpitanul Păun a fost din nou cel mai bun om al “feroviarilor”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Campionii s-au impus în fața sibienilor, deși jocul din teren nu a reflectat cu adevărat scorul final, 3-0.

Dan Petrescu a trimis din nou în teren garnitura secundă a echipei, care s-a achitat foarte bine de sarcini. Deși nu au impresionat, clujenii au reușit să se impună cu 3-0, după ce au reușit două goluri în finalul meciului. Păun a deschis scorul repede, dar până în ultimele 10 minute ale partidei, oaspeții au fost mai activi și au trecut în mai multe rânduri pe lângă egalare.

Cosmin Vâtcă – Nota 6. A făcut un meci bun, însă a părut de multe ori că e prins pe picior greșit de acțiunile ofensive ale sibienilor.

Mihai Butean – Nota 6. Apărătorul de bandă a avut parte de o misiune facilă, flancul stâng al oaspeților fiind în mare parte inactiv.

Andrei Mureșan – Nota 7. A evoluat în nota sa obișnuită și chiar a salvat un balon de pe linia porții.

Mike Cestor – Nota 7. Stopperul francez a avut intervenții sigure pe toată durata partidei.

Andrei Peteleu – Nota 6. Trimis din nou în flancul stâng, fundașul a avut o evoluție bună, atât defensiv, cât și ofensiv.

Cătălin Itu – Nota 5. Tânărul mijlocaș nu s-a remarcat cu nimic în perioada petrecută în teren.

Ovidiu Hoban – Nota 7. Experimentatul mijlocaș a făcut o treabă bună la recuperare și a obținut un penalty pentru clujeni.

Adrian Păun – Nota 8. Căpitanul CFR-ului a continuat seria bună a evoluțiilor din Liga 1, fiind cel care a deschis scorul.

Valentin Costache – Nota 7. Jucătorul a evoluat în poziția sa clasică, cea de mijlocaș dreapta și a reușit să înscrie în minutele de final.

George Țucudean – Nota 6. Golgheterul din sezonul trecut revine treptat în teren, însă reușitele au lipsit în partida cu Hermannstadt.

Michael Pereira – Nota 6. Noua achiziție a campioanei se integrează din ce în ce mai bine printre noii colegi.

Yacouba Sylla – Nota 5. Introdus în minutul 56, în locul lui Itu. La fel ca și cel pe care l-a înlocuit, mijlocașul nu s-a remarcat în teren.

Billel Omrani – Nota 7. Introdus în minutul 62, în locul lui Pereira. Francezul a intrat din nou cu o energie bună și chiar a reușit să înscrie din penalty.

Andrei Burcă – fără notă. Introdus în minutul 86, în locul lui Țucudean.

Dan Petrescu – Nota 6. Deși jocul a fost unul neconvingător, campionii au reușit să se impună la scor și pornesc cu un moral bun înaintea meciului cu Celtic.

Returul dintre CFR Cluj și scoțieni se va disputa marți, 13 august, de la ora 21:45, pe Celtic Park, din Glasgow.

Comenteaza