Notele ZIUA, după victoria chinuită a CFR-ului. Moutinho a fost din nou printre remarcați

Notele ZIUA, după victoria chinuită a CFR-ului. Moutinho a fost din nou printre remarcați
| Foto: facebook.com/cfr1907

Campioana a reușit un succes la limită împotriva Politehnicii Iași și a trecut temporar pe primul loc în Liga 1.

Clujenii au reușit să continue seria bună a rezultatelor și au ajuns la cinci meciuri consecutive fără înfrângere în prima ligă. Deși jocul nu impresionează și se apropie din ce în ce mai tare de tactica propusă de Dan Petrescu, “feroviarii” se află pe prima treaptă a clasamentului.

Giedrius Arlauskis – Nota 8 – Goalkeeperul campioanei a fost mereu la datorie și a salvat echipa lui Conceicao la mai multe situații periculoase ale ieșenilor

Cristian Manea – Nota 6 – Apărătorul lateral al clujenilor a dat semne de oboseala, după ce a fost integralist în cele două meciuri ale Naționalei. Nu a avut o contribuție ofensivă însemnată

Paulo Vinicius – Nota 7 – Brazilianul a coordonat defensiva CFR-ului și a avut intervenții sigure de fiecare dată.

Andrei Mureșan – Nota 8 – Deși a avut evoluții mediocre în acest sezon, fundașul “feroviar” a fost omul decisiv în partida cu Poli Iași.

Mario Camora – Nota 7 – Căpitanul a jucat în nota sa obișnuită și a fost prezent atât în atac, cât și în apărare.

Damjan Djokovic – Nota 6 – Croatul a practicat un joc mai defenisv în partida cu ieșenii, iar singurele sale prezențe în careul advers au fost la fazele fixe.

Ovidiu Hoban – Nota 5 – Experimentatul mijlocaș a suferit o accidentare și fost înlocuit încă din prima repriză.

Juan Culio – Nota 7 – Argentinianul s-a aflat într-o dispoziție bună de joc și a creat câteva acțiuni periculoase.

Alex Ioniță – Nota 5 – Fotbalistul din ofensiva campioanei a avut o evoluție slabă și nu a reușit să prezinte un pericol real pentru apărarea Politehnicii.

George Țucudean – Nota 6 – Ca și în cazul lui Manea, oboseala de la Națională și-a spus cuvântul și în cazul atacantului “feroviar”.

Thierry Moutinho – Nota 8 – Portughezul a fost cel mai periculos om al CFR-ului și o amenințare constantă pentru defensiva ieșeană.

Mihai Bordeianu – Nota 5 – Introdus în minutul 34, în locul lui Hoban. Deși a alergat mult ca de fiecare dată, mijlocașul nu a avut realizări notabile.

Ciprian Deac – Nota 6 – Introdus în minutul 67, în locul lui Ioniță. Internaționalul CFR-ului a arătat inițiativă, dar mai are nevoie de minute pentru a reveni în forță maximă.

Billel Omrani – fără notă – Introdus în minutul 82, în locul lui Moutinho.  

Antonio Conceicao – Nota 5 – Portughezul a pregătit aceeași tactică și nu a surprins cu nimic. A fost salvat de indivdualitățile din lot.

Următorul meci pentru CFR Cluj va fi împotriva formației Sepsi Sfântu Gheorghe.

Comenteaza