Notele ZIUA, după victoria clară a Universităţii Cluj, la Brăila. Dorin Goga a fost din nou omul meciului pentru “studenţi”

Notele ZIUA, după victoria clară a Universităţii Cluj, la Brăila. Dorin Goga a fost din nou omul meciului pentru “studenţi”
| Foto: Cristian Cosma/fcuniversitateacluj.ro

“Şepcile roşii” au oferit o adevărată demonstraţie de forţă pe terenul ultimei clasate, pe care au învins-o cu 8-0, într-un meci în care căpitanul clujenilor a înscris jumătate din goluri.

Universitatea Cluj a profitat de seria de meciuri cu adversari accesibili pentru a-şi îmbunătăţi vizibil golaverajul. Cu cele şase goluri marcate la Bucureşti cu Daco-Getica şi mai apoi cu opt înscrise în poarta Brăilei, clujenii au ajuns la 72 de goluri marcate în actuala stagiune a eşalonului secund şi au cel mai bun atac dintre toate formaţiile din campionat. Partida de la Brăila a dovedit din nou dependenţa “studenţilor” de căpitanul Goga, cel care a înscris de patru ori şi a reuşit două pase decisive împotriva “lanternei roşii”.

Cosmin Dur-Bozoancă – nota 8. Goalkeeper-ul clujenilor a avut parte de un meci liniştit în care adversarii s-au apropiat cu greu de poarta sa, care a fost ameninţată doar în ultimele minute de joc.

Alexandru Coman – nota 7. Fundaşul lateral nu a avut prea mari emoţii în ceea ce priveşte acţiunile oponenţilor săi, dar nu a fost la fel de prezent în ofensivă, precum în partidele precendete.

Andrei Cordoş – nota 8. Stopperul Universităţii Cluj a făcut un meci bun, în care a reuşit chiar să înscrie pentru prima dată în acest sezon.

Laszlo Sepsi – nota 7. Retras pe poziţia de fundaş central, fostul internaţional nu s-a văzut prea mult în jocul clujenilor, într-un meci în care defensiva a avut zi liberă.

Carol Taub – nota 7. Apărătorul stânga a fost o prezenţă constantă în ofensivă, însă calitatea centrărilor sale a lăsat de dorit.

Gabriel Giurgiu – nota 8. Experimentatul fotbalist a avut o evoluţie consistentă  şi chiar a fost aproape de a marca, la ultima fază a meciului.

Răzvan Greu – nota 7. Revenit printre titulari, mijlocaşul a fost timorat la început, dar treptat a intrat în jocul echipei.

Norbert Janos – nota 9. Jucătorul de bandă a făcut cel mai bun meci al său de la revenirea la “U” Cluj şi a reuşit un gol şi trei pase decisive.

Dorin Goga – nota 10. Căpitanul clujenilor a oferit o evoluţie încântătoare, pe care a încununat-o cu patru goluri şi două pase decisive.

Iuliu Haţiegan – nota 7. Tânărul jucător de bandă a alergat mult în partida de la Brăila, însă a reuşit doar o pasă de gol pentru Goga.

Cristian Gavra – nota 9. Atacantul Universităţii Cluj a făcut un nou meci bun, în care a reuşit o dublă. Cu cele două goluri marcate la Brăila, vârful a ajuns la 19 reuşite în actualul sezon şi este lider absolut în ierarhia golgheterilor.

Ionuţ Ursu – nota 7. Introdus în minutul 63, în locul lui Cordoş. Fundaşul central nu s-a remarcat în timpul petrecut în teren, datorită faptului că adversarii nu au putut trece cu balonul de mijlocul terenului.

Tudor Telcean – nota 7. Introdus în minutul 67, în locul lui Coman. Tânărul apărător a strâns minute importante în teren, fără să comită vreo eroare.

Nicolae Pîrvulescu – nota 8. Introdus în minutul 71, în locul lui Goga. Mijlocaşul a intrat în teren cu o energie foarte bună şi a fost aproape de a marca, în mai multe rânduri.

Bogdan Lobonţ – nota 8. Formaţia sa se află la al treilea succes consecutiv, însă adversarii pe care i-a întâlnit au fost unii foarte accesibili.

Universitatea Cluj se menţine pe locul al treilea în Liga 2, cu 66 de puncte. Pentru ”studenţi” urmează un meci pe teren propriu, în compania formaţiei Ripensia Timişoara.

Comenteaza