Notele ZIUA, după victoria dramatică a Universității Cluj cu Sportul Snagov. Dur-Bozoancă și Pîrvulescu au fost eroii “Șepcilor roșii”

Notele ZIUA, după victoria dramatică a Universității Cluj cu Sportul Snagov. Dur-Bozoancă și Pîrvulescu au fost eroii “Șepcilor roșii”
| Foto: Cristian Cosma/fcuniversitateacluj.ro

Echipa pregătită de Bogdan Lobonț a reușit un succes la limită, scor 1-0 și mai are încă speranțe la unul din primele două locuri, care asigură un loc în viitorul sezon al Ligii 1.

Reveniți pe propriul teren după o remiză albă împotriva Academicii Clinceni, “studenții” aveau nevoie neapărată de cele trei puncte. Pe un teren îmbibat de apă, în urma ploilor care au lovit orașul în ultimele zile, clujenii nu au impresionat. Totuși, elevii lui Bogdan Lobonț au dat lovitura pe final, prin Nicolae Pîrvulescu, cel care a înscris atipic, cu o lovitură de cap, care l-a lăsat fără reacție pe portarul ilfovenilor.

Cosmin Dur-Bozoancă – nota 9. Goalkeeper-ul clujenilor și-a salvat echipa în mai multe momente grele, pe durata partidei.  

Alexandru Coman – nota 7. Deși nu a fost la fel de prezent în ofensivă, apărătorul lateral a avut o evoluție solidă.

Octavian Abrudan – nota 7. Experimentatul fundaș central a fost liderul defensivei clujene în partida cu Sportul Snagov.

Dan Berci – nota 7. Reprofilat pe poziția de stopper, fotbalistul a făcut un meci bun, fără să comită greșeli majore.

Carol Taub – nota 6. Revenit în primul 11 al clujenilor, pe poziția de fundaș stânga, a avut o evoluție modestă.

Răzvan Greu – nota 8. Mijlocașul central a făcut risipă mare de efort și a încercat să distribui cât mai bine balonul pentru colegii din ofensivă.

Nicolae Pîrvulescu – nota 9. Deși a început meciul la centrul terenului, Pîrvulescu a avansat treptat, iar lovitura sa de cap din final a adus trei puncte vitale pentru “U” Cluj.

Sebastian Chitoșcă – nota 7. Cea mai nouă achiziție a “studenților” a alergat mult în bandă și a încercat să se facă remarcat.

Dorin Goga – nota 7. Căpitanul “Șepcilor roșii” a fost din nou cel mai important om ofensiv, însă nu a avut reușite notabile.

Denis Hordouan – nota 6. Tânărul jucător de bandă nu a reușit să se facă remarcat pe durata partidei.

Cristian Gavra – nota 6. Golgheterul Ligii 2 nu a reușit să intre în ritmul jocului și a avut o evoluție sub așteptări.

George Florescu – nota 6. Introdus la pauză, în locul lui Chitoșcă. Experimentatul mijlocaș a adus limpezime în jocul de la mijlocul terenului.

Mircea Axente – nota 6. Introdus în minutul 62, în locul lui Gavra. A jucat în nota sa obișnuită, dar a și fost aproape de a marca, imediat după intrarea în teren.

Iuliu Hațiegan – nota 7. Introdus în minutul 73, în locul lui Hordouan. Tânărul fotbalist a intrat cu energie de pe bancă și a reușit să ofere pasa decisivă la golul lui Pîrvulescu.

Bogdan Lobonț – nota 6. Exprimarea din teren nu a fost convingătoare, însă echipa sa a obținut cele trei puncte și mai speră la promovarea directă.

În urma victoriei cu Sportul Snagov, “U” Cluj a acumulat 76 de puncte și se află la cinci lungimi distanță față de locul al doilea, ocupat de Academica.

Comenteaza