Notele ZIUA, după victoria la limită a Universității Cluj. Dur-Bozoancă și Gavra au fost eroii clujenilor

Notele ZIUA, după victoria la limită a Universității Cluj. Dur-Bozoancă și Gavra au fost eroii clujenilor
| Foto: Silviu Cristea/fcuniversitateacluj.ro

În urma succesului cu Metaloglobus București, 1-0, “Șepcile roșii” se află pe locul cinci în clasament, la două puncte de locul ce asigură promovarea în Liga 1.

Deși veneau după o victorie categorică la Târgu-Jiu, elevii lui Mircea Cojocaru s-au chinuit serios în capitală, pe terenul unei echipe care este amenințată cu retrogradarea. Gazdele i-au suprins pe “studenți” și chiar au dominat partida în unele momente. Totuși golgheterul Gavra și portarul Dur-Bozoancă i-au salvat pe clujeni, care au ajuns la al 13-lea meci consecutiv fără înfrângere în Liga 2.

Cosmin Dur-Bozoancănota 7. Goalkeeper-ul Universității a oferit siguranță de fiecare dată și și-a salvat echipa, în minutele de final, cu două interevenții spectaculoase.

Octavian Abrudannota 5. Experimentatul fundaș a jucat în nota sa obișnuită pe sinteticul bucureștean.

Andrei Cordoșnota 5. La fel ca și colegul său din apărare, stoperul și-a îndeplinit bine sarcinile.

Dan Bercinota 5. Folosit într-un sistem cu trei fundași, apărătorul lateral nu s-a remarcat cu nimic, dar și-a făcut datoria.

Alexandru Comannota 6. A alergat mult pe banda dreaptă, însă au lipsit reușitele.

Gabriel Giurgiunota 6. A fost cel care a coordonat mijlocașii Universității, dar nu a fost la fel de prezent în ofensivă, ca și în precedentele partide.

Laszlo Sepsinota 5. A încercat să recupereze multe mingi și să facă legătura între defensive și linia mediană.

Carol Taub nota 5. Forma sa este în scădere - față de primele meciuri cu Mircea Cojocaru pe bancă - și avut o evoluție modestă în capitală.

Iuliu Hațiegannota 5. A pasat pentru golul Universității Cluj, dar în restul jocului nu a avut nicio reușită notabilă.

Cristian Gavranota 7. A înscris golul victoriei pentru clujeni și a ajuns la cota 11 în acest sezon, fiind golgheterul echipei.

Dorin Goganota 5. Deși trebuie să fie cel care coordonează ofensiva, experimentatul fotbalist a avut o evoluție sub așteptări.

George Florescu nota 5. Introdus în minutul 77, în locul lui Goga. Nu a avut nicio reușită notabilă, în puținul timp petrecut în teren.

Marius Comanfără notă. Introdus în minutul 85, în locul lui Gavra.

Mircea Cojocarunota 5. A rămas fidel tacticii sale, dar a fost trimis eliminat către arbitru și a văzut cea mai mare parte a reprizei secunde din tribună.

Pentru clujeni urmează ultimul meci al anului, derby-ul cu liderul Chindia Târgoviște. Partida se va disputa vineri, 7 decembrie, de la ora 19:30, pe Cluj Arena.

Comenteaza