Notele ZIUA, după victoria Universității Cluj din meciul cu Pandurii. “Studenții” au încheiat sezonul pe locul al treilea

Notele ZIUA, după victoria Universității Cluj din meciul cu Pandurii. “Studenții” au încheiat sezonul pe locul al treilea
| Foto: Silviu Cristea/fcuniversitateacluj.ro

Formația clujeană a reușit să se impună în ultima etapă din Liga a 2-a, scor 2-0, în fața formației din Târgu Jiu, după o partidă în care Goga a făcut spectacol.

După o stagiune complicată, sezonul 2018-2019 din eșalonul secund a luat sfârșit. Totuși, după 38 de meciuri de campionat jucate, emoțiile încep doar acum pentru “studenți”. Un baraj, în dublă manșă va decide dacă Universitatea Cluj va juca în Liga 1 din sezonul viitor sau va începe o nouă campanie în eșalonul secund. Partida cu Pandurii din ultima rundă le-a oferit suporterilor speranță în ceea ce privește jocul de baraj, după ce Dorin Goga a reușit o dublă, după două faze individuale spectaculoase.

Cosmin Dur-Bozoancă – Nota 8. Portarul clujenilor a încheiat sezonul foarte bine, cu mai multe intervenții reușite.

Alexandru Coman – Nota 7. Apărătorul lateral a evoluat în nota sa obișnuită din actuala stagiune.

Ionuț Ursu – Nota 7. Stopperul transferat în pauza de iarnă a avut o evoluție bună în jocul cu gorjenii.

Andrei Cordoș – Nota 7. Fundașul central a fost liderul defensivei clujene și nu a comis greșeli în ultima partidă a sezonului.

Dan Berci – Nota 7. După un sezon în care a fost constant în evoluții, jucătorul din banda stângă a arătat din nou că este prima opțiune pe postul său.

Răzvan Greu – Nota 7. Om de bază în partea a doua a sezonului, mijlocașul nu a dezamăgit din în meciul cu Pandurii.

Gabriel Giurgiu – Nota 6. Experimentatul fotbalist al Universității Cluj nu s-a adaptat la ritmul jocului împotriva formației din Târgu Jiu.

Denis Horoduan – Nota 7. Tânărul jucător de bandă a fost foarte activ și a încercat mai multe acțiuni ofensive.

Dorin Goga – Nota 9. Căpitanul clujenilor a fost din nou decisiv, fiind cel care a înscris ambele goluri ale “Șepcilor roșii”.

Nicoale Pîrvulescu – Nota 7. Aflat pentru prima dată față în față cu fosta sa echipă, fotbalistul “studenților” a avut o evoluție bună.

Cristian Gavra – Nota 7. Nu a reușit să înscrie în ultimul joc al sezonului și a încheiat stagiunea pe locul al doilea în clasamentul golgheterilor.

George Florescu – Nota 6. Introdus în minutul 64, în locul lui Greu. Fostul international a intrat bine în meci, însă nu a avut reușite notabile.

Carol Taub – Nota 5. Introdus în minutul 68, în locul lui Al. Coman. Apărătorul lateral nu s-a remarcat cu nimic în timpul petrecut pe teren.

Marius Coman – Nota 5. Introdus în minutul 72, în locul lui Gavra. Atacantul nu s-a adaptat ritmului jocului și chiar a ratat o mare ocazie.

Bogdan Lobonț – Nota 7. Formația sa nu a impresionat prin joc, dar rezultatul final a fost cel pe care îl doreau “studenții”.

Pentru “U” Cluj urmează barajul, care se va disputa în dublă manșă, în 8 și 12 iunie.

Comenteaza