”Nou venit” în Gruia. Omrani a devenit tătic :)

”Nou venit” în Gruia. Omrani a devenit tătic :)
Atacantul lui CFR Cluj are un nou motiv de bucurie. După golul înscris cu FC Voluntari, Billel Omrani (24 ani) a devenit tatăl unui băiețel.

Anunțul a fost făcut chiar de președintele "feroviarilor", Iuliu Mureșan. "Omrani joacă foarte bine. E în creștere de formă. E din nou acel Omrani pe care l-am văzut prima dată, atunci când l-am transferat. Chiar luni i s-a născut un băiețel. A devenit tătic pentru prima dată. L-am văzut în poză și seamănă cu el. Sper să se asemene și la calități", a declarat Mureșan, pentru ZIUA de CLUJ.

Billel Omrani este în revenire de formă. A marcat 3 goluri pentru CFR în ultimele trei partide, cu Dinamo (2-0), Sepsi (2-0) și FC Voluntari (3-0). A mai înscris un gol pentru ardeleni și în etapa a șaptea, tot într-un meci cu Voluntari (2-0). Cu cele patru reușite din acest sezon, Omrani este al doilea golgheter al CFR-ului.

Atacantul francez joacă la Cluj din septembrie 2016. Ultima dată a evoluat la Olympique Marseille. Este cotat la 750.000 de euro pe portalul transfermarkt.com. CFR Cluj ocupă locul 1 în Liga 1, cu 46 puncte. În următoarea etapă, echipa lui Dan Petrescu primește vizita lui ACS Poli Timișoara.

Comenteaza