Noua conducere a Universității Cluj și-a anunțat strategia: “Ne dorim promovarea în Liga 1 în sezonul viitor”

Noua conducere a Universității Cluj și-a anunțat strategia: “Ne dorim promovarea în Liga 1 în sezonul viitor”

Noul manager general al clubui clujean, Ovidiu Blag, a dezvăluit ceea ce își propune în mandatul pe care îl va avea în calitate de oficial al “Șepcilor roșii”.

Noua conducere a Univeristății Cluj a început deja să lucreze la strategia pentru viitorul apropiat, iar printre principalele obiective se numără câștigarea meciurilor rămase până la finalul anului, continuarea proiectelor începute de vechea conducere, dar și atragerea unor noi sponsori și a legendelor alături de club.

”Sunt noul manager general al clubului, însă asta nu înseamnă că am venit, cum se obișnuia pe la alte case, să negăm ceea ce a fost înainte. Îmi asum rolul de continuator al unor proiecte, am vorbit și dimineață cu domnul Constantea, însă acum nu sunt în măsură să vă spun ce decizii a luat. Cu siguranță mai interesează să continuăm cu cei care suntem uniți de același lucru, binele Universității Cluj.

Aici, prin tradiție, nu a fost vorba de resentimente, iar dacă au fost, ele s-au lămurit, dar interesul general a primat. Bineînțeles am un plan managerial, în schimb actualitatea ne dă puține frisoane. Ne uităm înspre clasament și în loc de mari viziuni ne interesează planul imediat, cele trei meciuri.

De când am venit ne-am străduit să nu afectăm emoțional echipa. Am fost în vestiar, am avut o întâlnire cu jucătorii. În vestiar, această presiune s-a resimțit. Am încercat prin ceea ce le-am spus să demontez această prezumtivă emoție pentru că practic nu s-a schimbat nimic din punctul lor de vedere. Sper să fi depășit acest moment și să ne concentrăm pe realitatea imediat următoare.

În ceea ce îl privește pe Radu Constantea, el nu a făcut niciun pas în spate. Dânsului i s-a încheiat un mandat, iar acum mă strădui, din toate puterile, să îl fac parte din nou proiect. Să fie parte activă, constantă în noul proiect. Rămâne la latitudinea dânsului să îmi confirme că vrea să continue. Noi nu am privit ceea ce s-a întâmplat ca o vină, am luat-o ca un dat. Ceea ce s-a făcut până acum ar fi contrat tuturor principiilor să se șteargă cu buretele și să nu fie un semn al continuității.

Mesajul nostru este unul al continuității. Că avem o viziune proprie este altceva. Pot să spun că ne dorim promovarea în Liga 1, în sezonul viitor. Am fost în vestiar și le-am transmis că ne pot demonstra în teren dacă vor sau nu să facă parte din proiectul din sezonul viitor, care viează promovarea în prima ligă. Până la urmă cea mai bună dovadă că vor să rămână este că îi demonstrează antrenorului că simt, că vibrează, că îi arde tricoul pentru interesul Universității Cluj”, a explicat Ovidiu Blag.

Oficialul echipei a vorbit și despre investițiile în club. ”Există această ideea că ar trebui să vină un mare investitor care să preia clubul. Doamne ajută! Însă până atunci eu cred că banii veniți de la privați sunt excepționali. Și cu cât mai mulți bani vin de la oamenii de afaceri acelea sunt semnale care să-l încurajeze pe marele investitor să vină la club. Noi vorbim despre preluarea clubului, însă nici în Liga 1 nu există un astfel de model.

Să ne gândim cum se simt oamenii privați, Primăria și Consiliul Local când noi așteptăm marele investitor. Dacă nu am avea acești investitori am vorbi în orb. Ne dorim mulți bani, însă trebuie să performăm. Rezultatele îți aduc audiență, audiența îți aduce publicitate, iar publicitatea îți aduce bani. Avem trei meciuri și trebuie să le câștigăm”, a declarat noul managerul general.

Legendele clubului, dorite alături de echipă

“Din câte am înțeles, Dorin Goga a fost cooptat de Radu Constantea și chiar l-am înâlnit la birouri. Trebuie să vorbesc și cu el. Am discutat cu Cristi Pojar și nu vrem să renunțăm la oamenii exponențiali ai clubului. Nu pentru imagine sau pentru a da bine, ci credem realmente că ei fac parte din continuitate. Noi trebuie să ne regăsim în ei un sprijin real”, a spus Blag.

loading...
Comenteaza