Noua vedetă de la "U". A înscris cinci goluri în ultimul meci şi este fan Cristiano Ronaldo

Noua vedetă de la
"Şepcile roşii" au marcat nu mai puţin de 12 goluri în primul meci de campionat. La acest succes a contribuit, cu cinci reuşite, unul dintre cei mai promiţători jucători din lotul "alb-negrilor".

Brian Lemac a cochetat prima dată cu balonul rotund la 13 ani. "Fratele meu a fost primul care a făcut pasul în fotbal şi tot el m-a determinat să merg în aceeşi direcţie. Părinţii mei m-au susţinut, la rândul meu, ca să-mi ating acest vis", a spus atacantul de 21 ani, pentru ZIUA de CLUJ.

Lemac a fost adus în această vară la "U" Cluj de către Marius Popescu, actualul antrenor al Universităţii Cluj. Vârful "studenţilor" a lucrat sub comanda lui "Papi" şi în primăvară, la CSM Sighet.

"Dom' profesor Popescu este unul dintre motivele pentru care am venit aici. Vreau să-i mulţumesc pe această cale pentru încrederea acordată. Mi-a fost antrenor şi la CSM Sighet. Din păcate, perioada petrecută de el acolo a fost destul de scurtă şi nu a avut suficient timp ca să formeze un nucleu", a spus tânărul fotbalist.

Puştiul minune din echipa "Şepcilor roşii" a dat lovitura în partida cu Tritenii de Jos, marcând cinci goluri. "Nu mă aşteptam să înscriu atâtea goluri, dar îmi doream foarte mult să fac un meci bun. A fost o experienţă nemaipomenită când am realizat hatt-trick-ul după doar 26 minute.

În orice caz, nu vreau să vorbesc doar despre mine. Întreaga echipă s-a descurcat bine. Vreau să le mulţumesc şi celor patru veterani din lot. Păcurar şi Abrudan, în special, m-au ajutat foarte mult", a declarat Lemac. Fotbalistul din Sighetu Marmaţiei a rămas impresionat de galeria Universităţii Cluj.

"Suporterii sunt extraordinari, nu-mi găsesc cuvintele să-i descriu. Atmosfera făcută sâmbătă a fost fantastică, nu am mai trăit niciodată aşa ceva, mai ales la nivelul ligii a IV-a. Sper să rămân la "U" până în Liga 1 şi să marchez meci de meci. Vrem să fim aproape de fani şi ei să fie aproape de noi", a spus Lemac, într-o declaraţie pe pagina oficială de Facebook a clubului.

Real Madrid este formaţia favorită a lui Lemac, iar Cristiano Rondalo, idolul său. "Am mai mulţi jucători preferaţi, dar cel mai mult îl apreciez pe Ronaldo. E unul dintre cei mai talentaţi jucători din câţi am văzut. Pe măsură ce îmbătrâneşte, devine tot mai bun. Îmi place şi stilul de joc al lui Zlatan Ibrahimovici", a adăugat Brian Lemac.

Atacantul de 21 ani visează la tricoul primei reprezentative. "Orice fotbalist îşi doreşte să ajungă acolo. Nu e uşor, dar am convingerea că într-o bună zi voi reuşi. Dintre actualii jucători ai naţionalei, mi-a plăcut Sânmărtean. Cu toate că are o vârstă înaintată, un jucător de talia sa se naşte o dată la 100 ani", ne-a declarat acesta.

În următorul meci de campionat, "U" va întâlni, pe Cluj Arena, CFR Dej. "Nu pot spune că va fi un meci uşor. Eu, unul, voi da totul pe teren şi sper să înscriu din nou. Nu ştiu dacă voi reuşi să ating aceeaşi cifră, dar voi face tot ce-mi stă în putinţă ca să atrag publicul spre stadion. Toţi ne vom strădui", a mai spus Lemac.

De-a lungul carierei, Lemac a mai evoluat la CS Sighetu Marmaţiei, Someşul Satu Mare, Olimpia Satu Mare, Concordia II Chiajna şi ASD Team Altamura (Italia). Fratele său, Denis Lemac, a jucat în trecut la Dinamo Bucureşti. Ulterior, s-a retras complet din fotbal.

5 goluri a înscris Lemac în primul meci al Universităţii din acest sezon, cu Tritenii de Jos, scor 12-0.

Comenteaza