Noul antrenor de la ”U” Cluj a dezvăluit planul pentru sezonul viitor: “Vom aduce jucători ca pentru o echipă care țintește promovarea”

Noul antrenor de la ”U” Cluj a dezvăluit planul pentru sezonul viitor: “Vom aduce jucători ca pentru o echipă care țintește promovarea”
| Foto: FC Universitatea Cluj

Erik Lincar a vorbit despre ceea ce își propune în stagiunea următoare și despre schimbările semnificative din lotul formației clujene.

După trei sezoane în care “studenții” au ratat promovarea în prima ligă, noul tehnican al “Șepcilor roșii” își dorește cu orice preț accederea în primul eșalon. Erik Lincar a dezvăluit planurile sale și a explicat că actualul lot va suferi transformări importante pentru îndeplinirea obiectivului.

”Nu a fost greu să fiu convins să accept această provocare, mai ales că este o echipă pe care o apreciez foarte mult. Este cu siguranță unul dintre cele mai galonate cluburi din Liga a 2-a și are tot dreptul să promoveze. Îmi doream să vin să antrenez la Cluj și sunt onorat să am ocazia să pregătesc Universitatea. Rezultatele pozitive aduc liniștea și sunt convins că suporterii își pot aduce aportul la promovarea echipei.

Pot să vă spun că nereușita din ultimele secunde din perioada în care pregăteam Turris m-a făcut să îmi doresc și mai mult accederea în prima ligă cu echipa pe care o conduc. Vor fi multe transferuri în această vară și vom aduce jucători ca pentru o echipă care țintește promovarea.

Sunt jucători inclusiv din Liga 1, dar cel mai important va fi ne înțelegem cu ei asupra contractului. Este foarte important pentru o formație din eșalonul secund să își creioneze bugetul și să stabilească de la început dacă are posibilitatea sau nu să plătească salariile acestor fotbaliști”, a declarat Lincar pentru realitateasportiva.net.

Comenteaza