"Noul Kluivert" a semnat cu "U" VIDEO

"U" Cluj a transferat un atacant crescut de Ajax Amsterdam, care a și debutat în prima garnitură a "lăncierilor".

Universitatea pune jucători pe liber, dar și transferă. Prima achiziție a iernii este Geoffrey Castillion (23 de ani), un vârf considerat drept unul dintre cei mai buni jucători ai generației sale la Ajax, formație pentru care a debutat la nici 20 de ani. El a semnat un contract valabil pentru un sezon și jumătate, anunță site-ul oficial

Forţa nativă, dar şi tehnica de care dădea dovadă i-au adus porecla de "noul Kluivert", iar acesta a reușit să se impună în prima ligă din Olanda, evoluând pentru echipe precum RKC Waljwick, Heracles sau NEC. În sezonul trecut, atacantul a încercat o aventură în Statele Unite ale Americii, jucând în MLS pentru New England Revolution.

"Îl cunosc pe Geoffrey încă de pe vremea când era unul dintre jucătorii de top ai Academiei lui Ajax. Am avut ocazia să jucăm împreună, iar apoi i-am devenit antrenor la Jong Ajax. E un fotbalist foarte puternic şi experimentat, deşi e tânăr şi are numai 23 de ani. Mă bucur că împreună cu Alfons Groenendijk l-am convins să vină aici", a spus antrenorul George Ogăraru despre fotbalistul care a strâns 18 selecţii pentru echipele de juniori U 17, U 18 şi U 19 ale Olandei.

Comenteaza