Nu a fost să fie pentru România. Karolina Pliskova a câștigat finala Transylvania Open 2024

Nu a fost să fie pentru România. Karolina Pliskova a câștigat finala Transylvania Open 2024
| Foto: Transylvania Open

Fostul lider mondial a învins-o în ultimul act pe Ana Bogdan, favorita publicului, scor 6-4, 6-3.

Entuziasmul a fost la cote înalte încă de la încălzirea jucătoarelor, iar fanii din BT Arena sperau în succesul Anei Bogdan la Cluj-Napoca. Românca a început excelent meciul și s-a dus la 3-0, în timp ce Pliskova a părut copleșită de atmosferă și a greșit mult în startul partidei.

Totuși, fostul lider mondial și-a revenit, a egalat și a întors soarta setului. Astfel, după 45 de minute de tenis la intensitatea maximă, primul set i-a revenit sportivei din Cehia, scor 6-4.

Publicul din BT Arena a continuat să o susțină necondiționat pe Ana Bogdan și să o încurajeze atât după punctele câștigate, cât și în momentele dificile. Cu toate acestea, oboseala a părut că își spune cuvântul în cazul româncei, care nu a părut să aibă aceeași intensitate.

De partea cealaltă, Karolina Pliskova a menținut același ritm, a servit puternic și a încercat să speculeze fiecare slăbiciune a româncei. Din păcate pentru cei prezenți și pentru România, fostul lider mondial a închis meciul, chiar dacă Ana Bogdan a salvat o minge de meci, și s-a impus, scor 6-4, 6-3.

Comenteaza