"Nu distrugeți istoria și tradiția celei mai vechi echipe din România" FOTO / VIDEO

Suporterii echipei CFR Cluj au venit la stadion la ora 15.00 unde au avut o întâlnire cu jucătorii precum și cu antrenorul Vasile Miriuță și președintele Iuliu Mureșan.

Cei aproximativ 300 de suporteri care au luat loc la tribuna a doua au aprins câteva fumigene, au scandat mai multe încurajări adresate jucătorilor și au afișat și un bannner în acest sens cu mesajul: "Nu distrugeți istoria și tradiția celei mai vechi echipe din România".

Ce le-a transmis președintele Mureșan

"Au încredere în noi și sunt băieți de caracter pentru că sunt pe locul doi în condițiile care sunt acum la club. Se poate lupta cu Steaua, dacă reușim să ne menținem pe locul doi și să nu crească ecartul de 5 puncte s-ar putea ca în retur să fim mult mai redutabili și să reușim să mai creștem în clasament. Sigur că m-aș fi bucurat foarte tare dacă veneau lângă noi. Încă nu e totul pierdut. Eu mia am speranțe și din acea parte și din alte părți. Eu conduc clubul, dar acțiunile nule deține cineva majoritar. Vrem să ne menținem nucleul de bază de jucători. S-ar putea ca doi, trei să îi lăsăm să plece, s-a manifestat interesul niște cluburi pentur ei O soluție ar fi să vindem doi, trei jucători să mai facem bani.

O altă soluție ar fi banii de televiziune care vin în iarnă. Se întrevăd niște îmbunătățiri și pe forțe proprii, dar oricum mai avme nevoie de cineva, persoane sau grup de firme sau fond de investiții s vină lângă noi. Banii din Champions League s-au cheltuit. În Champion League nu faci bani pentru 10 sezoane, faci pnetru maxim două. Bugetul pe an este la câteva milioane și dacă nu mia faci bani și tot cheltui din rezerve așa se întâmplă. La suporteri le-am transmis să aibă încredre în noi că mă lupt în fiecare zi să rezolv problemele clubului. Le-am mulțumit pentru solidaritate și le-am spus că e important să fie alături cu sufletul că e foarte important și că joacă pentru ei. Nu pot să vă dau date concrete, dar se vor mai face niște plăți, sigur că nu vor fi suficiente, ar cât de cât să mai pansăm. Plăți parțiale s-au tot făcut", a spus președintele Iuliu Mureșan.


Totodată a spus că echipa ar avea nevoie de un buget de vreo 5 milioane pe an.

 

Comenteaza