Nu doar CFR a pierdut în campionat. Înfrângeri și pentru două dintre adversarele din Europa League

Nu doar CFR a pierdut în campionat. Înfrângeri și pentru două dintre adversarele din Europa League
| Foto: facebook.com/SSLazioOfficialPage

Formațiile din Grupa E a celei de-a doua competiții europene au acuzat oboseala după meciurile de la mijlocul săptămânii și niciuna nu a reușit să obțină victoria în campionat.

“Feroviarii” au suferit la finalul săptămânii trecute cel de-al doilea eșec al sezonului în Liga 1 și al doilea consecutiv, după cel cu Celtic din Europa League. Totuși, elevii lui Dan Petrescu nu sunt singurii care au suferit în campionat. Niciuna dintre echipele din Grupa E nu au reușit să obțină victoria, Celtic și Rennes au fost învinse, în timp ce Lazio a remizat.

Celtic Glasgow

Echipa condusă de Neil Lennon a reușit să învingă CFR la mijlocul săptămânii, însă nu a mai repetat succesul și în campionat. Campioana Scoției a suferit prima înfrângere a sezonului, 0-2 pe terenul celor de la Livingston. Robinson și Dykes au adus victoria gazdelor în repriza secundă, iar oponenții “feroviarilor” au pierdut și prima poziție în clasament.

Echipe lui Celtic în înfrângerea cu Livingston:

Forster – Bauer, Jullien, Ajer, Bolingoli – Brown, McGregor – Forrest, Christie, Elyounoussi – Edouard

Lazio Roma

Formația din capitala Italiei s-a deplasat la Bologna, pentru duelul cu echipa locală. Deși porneau ca favoriți, romanii au fost salvați de golgheterul Ciro Immobile, care a egalat de fiecare dată, după golurile înscrise de Krejci și Palacio. În urma rezultatului de egalitate, elevii lui Simone Inzaghi ocupă locul șase în Serie A.

Echipa lui Lazio în remiza de la Bologna:

Strakosha – L. Felipe, Acerbi, Șt. Radu – Marusic, Milinkovic-Savic, L. Leiva, L. Alberto, Lulic – Correa, Immobile

Rennes

Echipa franceză care suferă în startul noului sezon a suferit o nouă înfrângere, de data aceasta împotriva uneia dintre revelațiile din Ligue 1, Reims. Formația pregătită de Julien Stephan pare că nu se regăsește în noua stagiune și se află la jumătatea clasamentului în campionat și pe ultimul loc în grupa de Europa League. Boulaye Dia a fost cel care a adus victoria oaspeților de la Reims.

Echipa lui Rennes în înfrângerea cu Reims:

Salin – Traore, Gnagnon, Gelin, Morel, Maouassa – Bourigeaud, Grenier, Camavinga – Raphinha, Niang

 

Comenteaza