"Nu există favorite în derby", spune Mandorlini. Italianul l-a lăudat pe Sabău

"Nu există favorite în derby", spune Mandorlini. Italianul l-a lăudat pe Sabău
| Foto: facebook.com/cfr1907

Antrenorul CFR-ului a declarat că obiectivul echipei sale e acela de a cuceri fiecare trofeu pus în joc în actualul sezon.

Rivalele din Cluj-Napoca se întâlnesc din nou în Cupa României, iar tehnicianul "feroviarilor" speră să repete performanța din luna august, când echipa sa a câștigat împotriva Unviersității, scor 4-3.

Cu toate acestea, Andrea Mandorlini e îngrijorat în legătură cu problemele medicale din cadrul lotului, însă speră să aibă la dispoziție cât mai mulți jucători de bază.

"Cea mai mare problemă pe care o avem e recuperarea jucătorilor. E o partidă importantă pentru noi, pentru suporteri. Știm asta și nu vrem să greșim. Trebuie să fim curajoși, însă suntem obosiți după partida cu Farul și sper să recuperăm jucătorii.

Am văzut că ei nu au mai pierdut de mult timp. Nu există favorite în derby. Noi avem calitățile noastre, ei pe ale lor. Primul derby l-am câștigat noi, a fost un meci frumos pe care ni-l amintim cu drag. Cred că un club important ca al nostru trebuie să lupte pentru a câștiga fiecare trofeu.

Eu am câștigat Cupa României în trecut și cred că acestea trebuie să fie principiile unei echipe importante. Universitatea Cluj are jucători periculoși, Nistor, dar mai sunt și cei care au plecat de la noi, Silaghi, Peteleu", a declarat antrenorul formației din Gruia.

Italianul laudă reușitele lui Sabău

Andrea Mandorlini îl știe pe omologul său de pe banca Universității Cluj din perioada în care ambii activau în Serie A și are doar cuvinte de laudă în legătură cu munca depusă de Ioan Ovidiu Sabău la Universitatea Cluj.

"De când s-a întors Sabău echipa s-a schimbat. Au venit și rezultatele, nu au pierdut contra unor echipe bune. Pe Ioan Ovidiu Sabău îl știu din perioada în care juca la Brescia, însă nu ne cunoaștem personal. Era un jucător foarte bun. A schimbat U Cluj și cred că rezultatele vorbesc", a spus tehnicianul.

Comenteaza