Nuntă în lumea baschetului. Cuic se însoară cu una dintre cele mai valoroase componente ale naționalei, fostă la ”U” Cluj

Nuntă în lumea baschetului. Cuic se însoară cu  una dintre cele mai valoroase componente ale naționalei, fostă la ”U” Cluj
Claudia Pop

Claudia Pop, componentă a naţionalei de baschet feminin şi director sportiv al campioanei "U" Banca Transilvania Cluj, Branko Cuic, se vor căsători civil în iunie, la Satu Mare, iar petrecerea o vor face în Muntenegru, tot în această vară, potrivit news.ro.

Considerată una din cele mai frumoase şi talentate sportive din ţara noastră, baschetbalista Claudia Pop se află la Cluj-Napoca după încheierea sezonului în Turcia, cu Istanbul Univ., dar mai ales pentru pregătirea unui eveniment fericit din viaţa sa: nunta cu Branko Cuic, în prezent director sportiv al campioanei la masculin, "U" Banca Transilvania Cluj.

În vârstă de 28 de ani, Pop este componentă a naţionalei României, pentru care a jucat la diverse niveluri de vârstă, începând cu 2009, în timp ce cariera de club include echipe din Italia, Spania, Ecuador, Turcia, Polonia sau România – Universitatea Cluj, CSM Târgovişte, CSM Satu Mare, Olimpia Spezia, CB Olesa, Conquero (cu care a devenit campioană a Ecuadorului), Gernica Bizkaia, Wisla Cracovia, Istanbul Univ.

Cuic, acum în vârstă de 40 de ani, se află în staful campioanei U BT Cluj, după o carieră frumoasă ca jucător şi în Liga Naţională. A evoluat la echipe din Serbia, Bosnia, Iran, Siria, Muntenegru, România - Proletar Beobanka, Polet Kermamika, Beopetrol, Atlas, Radnik, Azar Peyam, Zanjan, Al Wanda, Niksic, "U" Mobitelco, BC Timişoara sau BC Mureş.

Este campion al României, cu ”U” Mobitelco în 2011, şi mai are în palmares patru titluri de vicecampion – două cu formaţia clujeană şi câte unul cu BC Timişoara şi BC Mureş.

”Căsătoria civilă va avea loc în oraşul natal al Claudiei, Satu Mare, luna viitoare, iar nunta va fi celebrată la Rose, în Muntenegru, în august. Suntem foarte fericiţi. Vom vedea ce ne rezervă viitorul, unde ne vom stabili.

Încă nu am decis nimic in ceea ce priveşte următorul sezon, în momentul în care vom avea toate ofertele concrete vom lua cea mai bună decizie pentru familia noastră. Claudia îşi va continua cariera de jucătoare, dar acum nu e momentul pentru planuri, ci pentru bucurie”, a declarat Cuic.

Comenteaza