O echipă de Europa League, pe urmele lui Țucudean: “Au făcut o ofertă concretă”. Atacantul a fost dorit și în MLS

O echipă de Europa League, pe urmele lui Țucudean: “Au făcut o ofertă concretă”. Atacantul a fost dorit și în MLS
| Foto: foto facebook.com/cfr1907

Golgheterul Ligii 1 este unul dintre cei mai curtați fotbaliști români, iar în perioada de transferuri din iarnă, internaționalul român a fost aproape de a pleca de la CFR.

După un sezon și jumătate excelent în tricoul “feroviarilor”, George Țucudean a atras atenția mai multor echipe din vestul Europei. Vârful campioanei s-a alfat în tratative cu Rapid Viena, echipă ce a evoluat în primăvara Europa League, dar și cu FC Nantes, formație din prima ligă franceză. Totuși, niciuna dintre mutări nu s-a concretizat, dar tratativele ar putea fi reluate la vară.

Impresarul atacantului, Adrian Pigulea, a dezvăluit ce propuneri a avut Țucudean. “Rapid Viena a făcut o ofertă concretă. A fost o discuţie şi cu Nantes, dar cei de acolo nu au făcut vreo ofertă concretă. Cu Rapid Viena nu s-a concretizat pentru că oferta nu a fost pe placul celor de la CFR, dar nici oferta financiară pentru George nu a fost cum îşi dorea el. Lucrurile rămân deschise până la vară”, a declarat impresarul, pentru Digisport.

Pigulea a vorbit și despre un posibil interes din Statele Unite pentru internaționalul român. “Sincer să fiu, au fost multe discuții, cu foarte multe echipe. George a fost propus în campionate puternice precum Franța, Italia, Austria, Elveția, chiar și MLS. Perioada de transferuri din iarnă a fost puțin atipică, datorită criteriilor financiare care le-au fost impuse echipelor.

Echipele care au fost interesate de George erau în imposibilitatea de a plăti sume mari, pentru că nu puteau fi într-o balanță echilibrată și astfel nu ar fi respectat fair play-ul financiar”, a spus impresarul.

George Țucudean este golgheterul actualei ediții din Liga 1 și a reușit să înscrie de 17 ori în campionat, în stagiunea 2018-2019. În prezent, atacantul se reface după ce a suferit o intervenție la inimă, la Viena.

Comenteaza