O nouă înfrângere suferită de “U” Cluj. ”Studenții” încheie anul cu un eșec pe terenul liderului

O nouă înfrângere suferită de “U” Cluj. ”Studenții” încheie anul cu un eșec pe terenul liderului
| Foto: FC Universitatea Cluj

Formația pregătită de Erik Lincar a fost învinsă de Petrolul, echipa clasată pe primul loc în ierarhia ligii secunde, scor 1-0.

Cu mai bine de jumătate de echipă schimbată față de partida precedentă, “studenții” au început jocul în defensivă. Gazdele au avut inițiativa, în timp ce trupa clujeană a avut în puține momente ocazia de a construi acțiuni ofensive. Cu toate acestea, prima ocazie importantă a venit în minutul 17, când Riberio a deviat cu capul o centrare a lui Acolatse, însă Avram a fost la post.

Petrolul a revenit în ofensivă și s-a instalat în jumătate clujeană, în timp ce elevii lui Erik Lincar au încercat să dea lovitura pe contraatac. Totuși, planul “Șepcilor roșii” nu a dat roade, iar defensiva din fața lui Gorcea a avut mult de muncă în prima repriză. În ciuda ocaziilor gazdelor, scorul pauzei la Ploiești a fost 0-0.

La revenirea de la cabine, ploieștenii au avut prima ocazie, prin Țicu, însă Gorcea s-a opus, iar răspunsul “studenților” a venit imedait pe contraatac, din partea lui Haită (50). Treptat, elevii lui Erik Lincar au avansat spre careul gazdelor și au dominat la capitolul posesie.

În ciuda eforturilor clujenilor, defensiva Petrolului a respins fiecare acțiune ofensivă a “Șepcilor roșii”. Mai mult, în minutul 69 gazdele au dat lovitura. Măzărache a reluat cu capul spre poartă o centrare din corner, Gorcea a respins în față, însă Cebotaru a fost pe fază și a înscris.

În ultima parte a jocului, Erik Lincar a trimis în teren toate soluțiile ofensive pe care le avea pe bancă, dar în zadar. Cele trei puncte au rămas la Ploiești, iar Universitatea Cluj a încheiat anul calendaristic cu o înfrângere, a doua consecutivă.

loading...
Comenteaza