O nouă prestație de top reușită de Emi Cățe: "Mi-am făcut datoria pentru echipă"

O nouă prestație de top reușită de Emi Cățe: "Mi-am făcut datoria pentru echipă"
| Foto: u-bt.basketball

Internaționalul român a fost cel mai bun jucător al campioanei în partida cu CSM Athletic Constanța.

Cu 21 de puncte și 6 recuperări, Emi Cățe a condus U-BT Cluj-Napoca spre un nou succes în Liga Națională, scor 90-59. Evoluția sa nu a trecut neobservat, iar fanii i-au strgat numele spre finalul jocului.

Deși prestația sa a fost una de top, internaționalul român a avut un discurs modest la finalul partidei și a dezvăluit că gândurile sale se îndreaptă doar spre îndeplinirea obiectivelor campioanei.

"Mi-am făcut datoria ca de obicei pentru echipă și s-a nimerit să fie o zi mai bună. Mă bucur că am câștigat. E o recunoștință foarte bună pentru efortul unui sportiv, să își audă numele strigat de public.

Aportul fanilor este cel mai important, iar ei ne dau aripi să muncim în continuare. S-a terminat aventura în EuroCup, acum rămâne ultimul obiectiv al sezonului, pe care dorim să îl fructificăm. Meciul cu Oradea de vineri va fi foarte important, dar ne concentrăm întâi pe deplasarea de la Voluntari.

Vom trata cu maximă seriozitate ambele partide și ne vom face datoria la fel ca până acum. Fanii se vor strânge în număr mare, ne vor da același impuls și sperăm să fie o sărbătoare pentru noi. Au fost anumite evenimente în tur, la Oradea, însă noi trebuie să ne concentrăm strict pe jocul de baschet", a declarat jucătorul.

În actualul sezon, Emi Cățe înregistrează medii de 13.6 puncte, 6.5 recuperări și 1.6 pase decisive pe meci în Liga Națională.

Comenteaza