Reacție din tabăra CFR-ului după derby-ul cu FCSB. “I-am dominat la toate capitolele”

Reacție din tabăra CFR-ului după derby-ul cu FCSB. “I-am dominat la toate capitolele”
| Foto: facebook.com/FCSBOfficial

Deși impresia generală a fost una de echilibru și de pragmatism, mai multe voci din angrenajul campioanei susțin că ar fi meritat victoria.

Ceea ce se anunța a fi cel mai bun meci din Liga 1, între campioni și vicecampioni, s-a dovedit o dezamăgire. Cele două formații au avut prestații sub așteptări, iar ocaziile de a marca au venit doar în ultimele minute de joc, când oboseala și lipsa de concentrare și-au spus cuvântul. Totuși, după ce Alin Minteuan și Juan Culio au declarat că CFR Cluj ar fi meritat un succes, a venit rândul unui oficial din Gruia să le susțină afirmațiile.

“Suntem puțin dezamăgiți, am fi meritat să câștigăm. Ei au avut o singură mare ocazie, în a doua repriză. I-am dominat la toate capitolele în actul secund. Avem foarte multe meciuri și se întâmplă uneori să nu fim proaspeți”, a precizat Bogdan Mara, pentru GSP.

Oficialul campioanei a vorbit și despre doi dintre jucători de atac ai CFR-ului. “Omrani a avut situații bune de a marca. El înscrie atunci când ne așteptăm mai puțin. Nu avem ce să-i reproșăm, la câte a realizat până acum. Deac este un monstru din punct de vedere fizic, joacă în toate competițiile!”, a spus Mara.

Comenteaza