O nouă victorie pentru “Șepcile roșii”

O nouă victorie pentru “Șepcile roșii”
Echipa lui Adrin Falub a câștigat miercuri, al doilea amical al iernii, cu Unirea Alba Iulia, scor 3-1.

Meciul a început excelent pentru "studenți", cu două goluri marcate rapid. Hațiegan a deschis scorul în minutul 5, iar Salcău a majorat diferența în minutul 7. Prima repriză a fost dominată clar de elevii lui Adrian Falub, care au ocupat jumătatea adversă.

Singurele evenimente de remarcat în prima parte au fost trei mari ratări ale lui Valentin Lemnaru. În minutul 13, atacantul a fost servit excelent la 7 metri de poartă, dar a dat puțin pe lângă. Mai apoi, portarul s-a pus execuției fostului dinamovist la colțul scurt din minutul 23. Două minute mai târziu același Lemnaru a trimis pe lângă cu capul, după o centrare a lui Chiș.

Universitatea a început în formula: Dinu - Chiș, Onicaș, Cordoș, Manu - Saroși, Miholca, Salcău - Hordouan, Lemnaru, Hațiegan. A intrat și Alin Văsălie pe parcursul primei părți.

Adersarii au trimis în teren următorii jucători: Suciu - Boboia, Man, Scrob, Giurgiu, Grozav, Marco, Schiau, Lasconi, David, Davidaș

A doua parte a jocului a început greu pentru "Șepcile roșii" care l-au pierdut pe Cristi Ene, accidentat ( minutul 49). Se pare că atacantul va fi totuși disponibil pentru următorul meci, împotriva Unirii Dej. Ene a fost înlocuit pe teren de Lemnaru.

Primul gol al reprizei a venit de la mijlocașul Greu care a finalizat cu capul în minutul 55. În minutul 57, Goga a scăpat singur de la 25 de metri, dar a tras slab în portarul advers. În minutul 60, Greu a dat peste poartă din careul mic al adversarilor. Reușita Unirii Alba Iulia a venit la singura fază periculoasă a oaspeților, penalty-ul transfromat de Selagea în minutul 90.

În repriza a doua pentru "U" au jucat: Albuț - Takacs, Onicaș, Telcean, Chiș - Florescu, Micaș - Greu, Goga, Ursu - Ene

Pentru oaspeți au mai evoluat: Petric - Fulea, Rus, Onacă, Matei, Goguță, Selagea, Filip, Ștef, Captiu, Iacșa

Următorul meci al Universității va avea loc sâmbătă, 3 ferbruarie, ora 12:00, în Parcul Sportiv "Iuliu Hațieganu"

Comenteaza