O sută cincizeci de poliţişti, în jurul stadionului, la CFR – Dinamo

O sută cincizeci de poliţişti, în jurul stadionului, la CFR – Dinamo
Un număr de 150 de poliţişti de siguranţă publică, investigaţii criminale şi poliţie rutieră vor contribui la asigurarea ordinii şi siguranţei publice pentru partida CFR Cluj-Dinamo, care se va desfăşura duminică de la ora 20.
Poliţiştii vor umări asigurarea ordinii publice pe principalele căi de acces spre şi de la stadionul "Dr. Constantin Rădulescu" din cartierul Gruia, luarea unor măsuri suplimentare pentru protecţia fizică a cetăţenilor, a imobilelor şi a firmelor din zonele unde se deplasaează suporteri, atenţionarea şi destrămarea grupurilor de persoane care prezintă un comportament violent, atât verbal cât şi fizic.

Poliţiştii informeză totodată că în concordanţă cu legislaţia, „se vor lua măsuri pentru atenţionarea agenţilor economici care îşi desfăşoară activitatea în zona adiacentă stadionului, ca înainte şi pe timpul desfăşurării meciului, să nu comercializeze băuturi alcoolice”.

Meciul dintre CFR Cluj şi Dinamo Bucureşti se va disputa duminică de la ora 21.45, în cadrul etapei a 14-a din Liga I.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza