Obiectiv ratat. CFR Cluj a fost învinsă categoric de Sepsi OSK în semifinalele Cupei României

Obiectiv ratat. CFR Cluj a fost învinsă categoric de Sepsi OSK în semifinalele Cupei României
| Foto: facebook.com/cfr1907

Formația pregătită de Dan Petrescu a continuat seria prestațiilor dezamăgitoare și a fost învinsă cu 3-0 la Sfântu Gheorghe.

Gazdele au părut conștiente de miza partidei încă din primele minute, în timp ce clujenii au continuat în aceeași notă modestă în care au încheiat jocul de la Constanța. Forcing-ul celor de la Sepsi OSK avea să dea roade repede, în minutul 10 Ștefănescu a centrat din corner, Ciobotariu a deviat, iar Păun a reluat din apropiere în plasa porții lui Scuffet.

Elevii lui Dan Petrescu nu și-au revenit nici după deschiderea scorului, iar lipsa de idei în plan ofensiv a fost mai evidentă ca niciodată. "Feroviarii" au mizat tot pe fazele fixe, dar lipsa unui executant de calitate nu a ajutat cauza campioanei. Mai mult, în urma unui corner al clujenilor, Sepsi OSK a plecat pe un contraatac la capătul căruia s-a aflat Ștefănescu al cărui șut l-a învins pe Scuffet (29).

Finalul de repriză a complicat și mai mult misiunea CFR-ului, după ce Andrei Burcă l-a faultat în careu pe Safranko și a fost eliminat, iar centralul a dictat penalty (42). Chiar dacă execuția lui Matei a lovit bara (44), gazdele aveau un avantaj important la pauză, scor 2-0.

Vizibil nemulțumit de prestația elevilor săi, Dan Petrescu a schimbat aproape jumătate de echipă după revenirea de la vestiare, iar Peteleu, Țîru, Bordeianu și Fica și-au făcut apariția pe teren. Chiar și așa evoluția campioanei nu s-a îmbunătăți, iar tot cei de la Sepsi OSK au controlat partida.

Scuffet a fost din nou cel mai bun om al formației din Gruia și a salvat în două rânduri de sub bară la șuturile puternice trimise de Păun (72) și Matei (76). Mai mult, italianul a salvat și un penalty al lui Ștefănescu, însă pe repsingere Mario Rondon a fost pe fază și a înscris din nou împotriva fostei sale echipe (81).

Așadar, CFR Cluj a fost învinsă cu 3-0 la Sfântu Gheorghe și rămâne doar cu lupta din Superligă, acolo unde se află la patru puncte în spatele liderului Farul Constanța.

Comenteaza