Obiectivul conducerii campioanei în perioada următoare: “Ne vom îmbunătăți și optimiza situația financiară”

Obiectivul conducerii campioanei în perioada următoare: “Ne vom îmbunătăți și optimiza situația financiară”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Președintele formației din Gruia, Cristi Balaj, a vorbit despre dorințele oficialilor “feroviarilor” în viitorul apropiat.

Deși echipa domină Liga 1, jucătorii CFR-ului au avut parte de multe ori de preioade lungi în care nu și-au primit salariile. Sosit în Gruia în toamnă, președintele Cristi Balaj anunță că echipa clujeană plănuiește să își îmbunătățească sitauția financiară și a expus și obiectivele conducerii în perioada următoare.

“CFR Cluj este un club care dorește să facă performanță. Faptul că ajungi să joci în grupele competițiilor europene, UCL sau Europa League, aduce sume consistente. Înseamnă că te poți dezvolta așa cum dorești, nu doar la nivelul Ligii 1.

Ne-am îndreptat atenția spre academia de juniori, este un obiectiv, vrem să creștem jucători care să ajungă la un nivel ridicat, pentru a ajuta și echipa națională în viitor.

Legat de situația financiară, au apărut unele știri false legate de dorința de a intra în insolvență. Acest lucru nu ți-l dorești, eventual ți se întâmplă fară să vrei.

Dar s-a demonstrat că ce vă explicam în trecut acum e acoperit de realitate. Timpul va demonstra că în viitor ne vom îmbunătăți și optimiza situația financiară”, a spus Balaj pentru Digisport.

Comenteaza