Obiectivul major al clubului CFR Cluj din acest sezon are legătură cu banii / Balaj: "E o minune ce s-a realizat"

Obiectivul major al clubului CFR Cluj din acest sezon are legătură cu banii / Balaj: "E o minune ce s-a realizat"
| Foto: https://www.fanatik.ro

Cristi Balaj, președintele CFR-ului, a declarat care a fost obiectivul major al clubului în actualul sezon, acum că CFR Cluj ocupă doar locul trei în play-off, la 8 puncte de Farul și la 7 puncte de FCSB. 

CFR Cluj, campioana României în ultimele cinci sezoane, nu mai are șanse la trofeu în actuala ediție a SuperLigii, după eșecul cu FCSB, scor 0-1, în etapa cu numărul opt din play-off, singurul obiectiv rămas pentru CFR Cluj este să-și asigure locul trei, care poate oferi echipei lui Dan Petrescu o calificare în preliminariile Conference League.

Președintele CFR-ului a declarat după meciul cu FCSB că echipa "feroviară" a realizat "o minune" în acest sezon, în condițiile în care obiectivul major al clubului a fost reducerea cheltuielilor și a datoriilor.

"Este măreț ce s-a realizat. E foarte greu să ridici ștacheta atât de sus, să obții locul întâi și să menții ștacheta. Noi am fost preocupați în paralel de reducerea masivă a cheltuielilor, cu achitarea unor datorii.

E o povară financiară care nu e ușor de gestionat. Am fost preocupați și cu întinerirea lotului. (...) Eu zic că e o minune și ce s-a realizat până acum", a spus Cristi Balaj, pentru Fanatik, citat de digisport.ro.

Președintele de la CFR Cluj anticipează că atât antrenorul Dan Petrescu, cât și finanțatorul Ioan Varga vor continua să facă echipă în Gruia. 

Comenteaza