Obiectivul Universității Cluj în 2022, victorii pe linie: “Avem 12 finale și sper să le câștigăm pe toate”

Obiectivul Universității Cluj în 2022, victorii pe linie: “Avem 12 finale și sper să le câștigăm pe toate”
| Foto: FC Universitatea Cluj

Prima deplasare oficială a anului pentru ”Șepcile roșii” va fi contra uneia dintre contracandidatele la promovare, AFC Hermannstadt.

Universitatea Cluj se pregătește de un nou duel de foc în sezonul regulat al ligii secunde, împotriva echipei pregătite de Marius Măldărășanu. “Studenții” nu concept alt rezultat decât victoria în jocul din deplasare contra celor de la AFC Hermannstadt. Partida a fost prefațată de preparatorul fizic Cristian Panduru, care l-a înlocuit pe Erik Lincar la conferința de presă premeragătoare meciului.

“Mă bucur că am început anul cu dreptul, am făcut un joc foarte bun și sperăm să continuăm. Ne așteaptă un meci important. Avem ceva pe suflet pentru că la meciul cu Astra am călcat strâmb și vrem să dovedim că noi aici la “U” Cluj jucăm doar pe teren.

Nu ne interesează câte goluri au dat, ne interesează doar de noi. Îi respectăm, dar ne interesează doar de noi, asta e cel mai important. Noi mergem acolo pentru a ajunge pe locul doi, pentru a strânge puncte. Pentru noi acest an este foarte important, avem 12 finale și sper să le câștigăm pe toate.

Cred că terenul de la Mediaș este unul bun. Am jucat un amical acolo, ne-a adus noroc și sper să ne întoarcem de acolo cu trei puncte. Este și o zi specială pentru mamele noastre și cred că toți ne dorim să le dedicăm victoria.

Atmosfera a fost tot timpul bună în vestiar. Jucătorii care au venit s-au integrat foarte bine, au calitate foarte mare și sunt o familie. Jucătorii noi au adus un spirit aparte de la Liga 1.

Noi ne dorim locul 1, încă de când am ajuns aici și sper să reușim acest lucru. Ne dorim să vină mai mulți suporteri la stadion, acești jucători merită. Îmi doresc foarte mult ca acest stadion să fie arhiplin. Jucătorii merită asta pentru ceea ce fac zi de zi”, a spus Cristian Panduru.

Derby-ul etapei din Liga a 2-a, dintre Universitatea Cluj și AFC Hermannstadt este programat marți, 8 martie, de la 19:00, pe stadionul din Mediaș. 

Comenteaza