Oboseala, principalul adversar al CFR-ului. Edi Iordănescu: “Este cea mai mare provocare pentru noi”

Oboseala, principalul adversar al CFR-ului. Edi Iordănescu: “Este cea mai mare provocare pentru noi”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Antrenorul campioanei consideră că programul încărcat i-ar putea pune probleme echipei sale, care se confruntă cu o serie de absențe importante.

După debutul cu dreptul în play-off, 3-0 în fața Academicii Clinceni, “feroviarii” se pregătesc de prima deplasare din faza a doua a campionatului, pe terenul celor de la Sepsi OSK. Înaintea partidei de la Sfântu Gheorghe, Edi Iordănescu s-a declarat îngrijorat în legătură cu programul încărcat și a vorbit despre lupta la titlu.

”Este probabil provocarea momentului, calendarul este foarte comprimat, avem doar două zile între jocuri şi deplasare la mijloc, avem şi foarte mulţi absenţi în lot. Este cea mai mare provocare pentru noi. Încercăm să o gestionăm cât se poate de bine.

Orice punct contează acum, la nivelul clasamentului există o continuitate. FCSB a condus mult timp clasamentul, este cea mai bună FCSB din ultimii şase-şapte ani, o echipă competitivă, cu jucători foarte talentaţi, care s-au maturizat foarte mult. O echipă omogenă, este favorită pentru câştigarea campionatului.

O spune clasamentul, au atuurile lor. Nu va fi uşor, este o luptă deschisă. Cine crede că Universitatea Craiova a ieşit din calculele campionatului este cel puţin naiv. Noi, ca să avem speranţe pentru titlu, trebuie să rezolvăm o mare problemă de joc, şi mă refer la eficienţa în faţa porţii. Va fi aproape imposibil fără asta”, a spus antrenorul campioanei.

Partida dintre CFR Cluj și Sepsi OSK este programată miercuri, de la 21:30.

Comenteaza