Octavian Abrudan, acuzații la adresa arbitrajului după înfrângerea din Cupă: “Am primit gol dintr-un penalty care nu a fost, nu mi-a dat mingea în mână”

Octavian Abrudan, acuzații la adresa arbitrajului după înfrângerea din Cupă: “Am primit gol dintr-un penalty care nu a fost, nu mi-a dat mingea în mână”
Octavian Abrudan | Foto: Cristi Cosma / FC Universitatea Cluj

“U” Cluj a fost eliminată de către fosta campioană Astra, din Cupa României, după un meci dramatic încheiat 4-3.

Cu un public entuziast în tribune, “Șepcile roșii” au început perfect meciul și au marcat de trei ori în 10 minute. Totuși, greșelile din apărare și greșelile de arbitraj acuzate de clujeni au ajutat la revenirea giurgiuvenilor, care în cele din urmă s-au impus cu 4-3.

La finalul partidei, Octavian Abrudan a acuzat arbitrajul și a cerut proba video și în România. “Din păcate am primit gol dintr-un penalty care nu a fost, nu mi-a dat mingea în mână. Aș dori să se introducă și la noi, doar e anul 2018, posibilitatea de a vedea faza la televizor și în urma vizionării arbitrul să ia o decizie. Am început foarte bine, am pregătit asta, poate nu ne așteptam să marcăm chiar la primele trei faze, e păcat. Au fost greșeli și din partea noastră și din partea lor”, a declarat Abrudan.  

Fundașul Universității Cluj a vrobit și depsre meciul de la Arad, dar a mulțumit și suporterilor pentru atmosfera creată. “Cred că vom reuși să ne recuperăm, am mai avut meciuri o dată la trei zile. Va fi un meci foarte greu la UTA, e o echipă bună din Liga a 2-a. Îi respectăm, dar mergem acolo să câștigăm cele trei puncte.

Universitatea Cluj e o echipă obișnuită cu Liga 1, suporterii fac o atmosferă de primele clasate din Liga 1. Ei ne susțin de fiecare dată. Am foarte mare încredere în mine și în colegii mei suntem foarte mulți care am jucat în Liga 1. Nu avem niciun complex împotriva acestor echipe, ne așteptam să ne ridicăm la nivelul lor”, a mai spus stoperul.

Marcator a două goluri, Carol Taub a vorbit și el despre căderea inexplicabilă a clujenilor. “Sunt mulțumit de evoluția mea pentru că am marcat cele două goluri, dar sunt dezamăgit de rezultat. Puteam să câștigăm. Este frustrant, am marcat în primele 10 minute și după am cedat și am fost taxați. În Liga 1 viteza e mai mare, jucătorii sunt mai experimentați. Trebuie să ne refacem până la meciul cu UTA, pentru noi campionatul e mai important decât Cupa”, a precizat apărătorul lateral.

Pentru “U” Cluj urmează partida de la finalul săptămânii, împotriva formației UTA.

Comenteaza