Octavian Abrudan: "Când joci pentru "U" Cluj, nu simți că ești în Liga a IV-a"

Octavian Abrudan:
Fundașul de 32 ani își dorește să marcheze centenarul "Șepcilor roșii", din 2019, cu o revenire în Liga 1 și a dezvăluit când își va agăța ghetele în cui.

S-A ÎNTORS ACASĂ ÎN ACEASTĂ VARĂ

"Pentru mine, a fost un an foarte bun, pentru că fac ceea ce îmi place și unde îmi place, adică la Universitatea Cluj. Într-adevăr, este Liga a IV-a, dar când joci aici, mai ales pe propriul teren, nu simți în ce ligă te afli. Avem un stadion foarte frumos, suporteri care vin cu noi peste tot și care fac o atmosferă excepțională.

Am fost plăcut surprinși de numărul fanilor care au venit încă de la început, pentru că nu știam cum va reacționa publicul. Dar au fost alături de noi încă din prima etapă, iar asta a fost un imbold senzațional, mai ales pentru colegii mei mai tineri", a spus Abrudan, după semnarea parteneriatului dintre "U" Cluj și Alexandrion Group.

"ÎMI ESTE DOR DE FOTBALUL SPECTACULOS ȘI DE NIVEL ÎNALT"

Elevul lui "Papi" a scos la iveală și ce îi lipsește cel mai mult în acest moment. "Îmi este dor de fotbalul spectaculos și de nivel înalt, nu neapărat din Liga 1. Chiar și atunci când este un meci mai încrâncenat, inclusiv din Liga a IV-a, fotbalul îl simți și îl trăiești la fel".

"DACĂ VOM AJUNGE ÎN LIGA 1 PÂNĂ ÎN 2019, NE-AM SIMȚI CU TOȚII ÎMPLINIȚI"

Jucătorul format de "studenți" la sfârșitul anilor 90 a infirmat o posibilă ofertă de la Steaua și a dezvăluit când își va agăța ghetel în cui.

"Voi juca atâta timp cât îmi va permite sănătatea și cât va mai fi nevoie de mine la această echipă. Nu m-a contactat nimeni din partea Stelei și nu mă gândesc la altă echipă în acest moment. Sper să-mi fac treaba cât mai bine la "U" Cluj și să-mi îndeplinesc obiectivul de a reveni în prima ligă până în 2019, pentru că ne-am simți cu toții împliniți dacă am realiza acest lucru".

Abrudan a debutat la prima echipă a "Șepcilor roșii" în 1999 și a rămas la Cluj până în 2005. Fundașul de 32 ani a revenit de trei ori la formația de unde s-a lansat în fotbal, ultima dată în această vară. De-a lungul carierei, Abrudan a mai jucat la Steaua, FC Brașov, Gloria Bistrița, Milsami Orhei (Moldova) și Gaz Metan Mediaș.

11 meciuri și 1 gol a strâns Abrudan pentru "alb-negri” în prima parte a sezonului din Liga IV-a.

”U” Cluj a încheiat turul pe primul loc, cu 40 puncte, 13 victorii și un singur rezultat de egalitate.

Comenteaza