Foto Octavian Abrudan, despre victoria cu Timişoara: "100% a fost penalty!"

Octavian Abrudan, despre victoria cu Timişoara: "100% a fost penalty!"
| Foto: fcuniversitateacluj.ro
Penalty Tavi Abrudan
Penalty Tavi Abrudan
Penalty Tavi Abrudan
Poza noua 24.03.2019

Fundașul central al Universității Cluj a povestit cum a fost faultat la faza la care centralul partidei a acordat penalty, dar aceasta nu a fost surprinsă de camerele TV.

După înfrângerea cu Ripensia, “studenții” s-au deplasat la Timișoara pentru duelul cu ACS Poli. Trupa lui Bogdan Lobonț s-a impus fără emoții, scor 3-0, și continua lupta pentru promovarea în prima ligă. O fază intens discutată s-a petrecut în minutul 15 al partidei, când, după o lovitură liberă, centralul partidei a dictat penalty pentru clujeni și a avertizat un jucător al gazdelor. Deși reluările TV nu arătau niciun contact, jucătorul faultat, Octavian Abrudan, a oferit detalii despre fază.

Fundașul central al Universității Cluj a explicat ce s-a întâmplat în jocul de la Timișoara: “Lumea trebuie să încerce mă urmărească atentă pe reluări, pentru că Paramatti era cu mine în marcaj. Eu m-am descotorosit de el, dar m-a tras de tricou, mi l-a întins. În plus, dacă ar fi fost amplasată o cameră de filmat în spatele porții, în zonă centrală, s-ar fi văzut mult mai clar momentul respectiv.

Din unghiurile laterale, din care s-au difuzat reluările, a fost, într-adevăr, mai dificil de reperat contactul pentru cei aflați în fața televizoarelor. I-am spus arbitrului să fie împăcat pentru că a luat decizia corectă. A văzut toată lumea că a reacționat imediat, era aproape de fază, a fost atent și a dictat lovitură de pedeapsă fără să stea pe gânduri. 100% a fost penalty”, a spus Abrudan.

Apărătorul a fost completat și de managerul sportiv Ovidiu Sabău. “Am văzut că se vorbeşte pe seama penalty-ului. Din reluare nu se poate observa, dar Abrudan a fost tras de tricou de către Paramatti. Greşeala arbitrului este că a încurcat numerele şi i-a acordat cartonaş galben lui Bădăuţă, dar penalty a fost. L-am întrebat pe Abrudan după meci şi mi-a confirmat: “Era să-mi rupă tricoul, vă dau cuvântul meu”.

Comenteaza