Ofertă de 2,5 milioane euro pentru un atacant de la CFR Cluj

Ofertă de 2,5 milioane euro pentru un atacant de la CFR Cluj

Dacă ar concretiza transferul unui atacant, clubul din Gruia ar putea da lovitura. CFR Cluj are o ofertă de 2,5 milioane euro din MLS pentru Emmanuel Yeboah. 

Emmanuel Yeboah, fotbalistul de la CFR Cluj de doar 20 de ani, a marcat o ”dublă” în primul meci al Ghanei la Cupa Africii U23 și a fost desemnat ”omul meciului”, deși a fost doar rezervă în partida împotriva celor din Congo, iar cluburile au pus ochii pe el. 

Formații nord-americane îl monitorizează pe atacantul ghanez de la CFR Cluj, însă cei mai insistenți ar fi canadienii de la Montreal Impact. Aceștia au făcut o ofertă de 2,5 milioane de euro și sunt gata să-i ofere jucătorului un salariu de 700.000 de euro, a transmis publicația sportivă Fanatik

Din informațiile FANATIK, patronul Neluțu Varga ar fi de acord cu suma de transfer propusă de Montreal. În plus, vrea să păstreze 20% dintr-un eventual viitor transfer al lui Emmanuel Yeboah.

Ghanezul care are doar 20 de ani a fost adus în martie 2022 în Gruia pentru formația a doua. Lipsa de atacanți cu care s-a confruntat Dan Petrescu l-a propulsat ulterior la prima echipă unde a avut un start reușit.

Amintim că Emmanuel Yeboah a ratat în ultimul moment transferul la Slavia Praga în ultima zi a anului trecut, după ce a picat vizita medicală. CFR Cluj a fost la un pas să dea o lovitură pe piața transferurilor, respectiv să îl vândă pe Emmanuel Yeboah la Slavia Praga, în Cehia, potrivit playsport.ro

2.500.000 de euro ar fi urmat să încaseze campioana României, cu tot cu bonusuri, plus că ar fi rămas și cu un procent din revânzarea jucătorului. Mutarea părea parafată, însă în ultimul moment, Yeboah a picat vizita medicală și transferul nu s-a mai realizat. Cehii au invocat o posibilă problemă medicală la unul dintre genunchii fotbalistului.

Comenteaza