Ofertă enormă din Gruia pentru Chipciu: salariu de o jumătate de milion de euro

Ofertă enormă din Gruia pentru Chipciu: salariu de o jumătate de milion de euro

Alexandru Chipciu este dorit de CFR Cluj, iar șefii din Gruia chiar au fost dispuși să-i ofere fotbalistului un salariu impresionant pentru Liga 1: 500.000 de euro anual, timp de trei ani.

Chipciu ar putea fi cel mai dorit fotbalist în această perioadă de transferuri, conform Prosport. Trecut în rândul doi la RSC Anderlecht, folosit doar în meciuri amicale, însă și atunci pentru puține minute, mijlocașul român își dorește să părăsească formația belgiană pentru a prinde un transfer care să-i asigure atât continuitatea în carieră pentru următorii ani, cât și stabilitatea financiară.

Potrivit informațiilor Fanatik.ro, Chipciu a fost dorit de CFR Cluj, iar șefii din Gruia chiar au fost dispuși să-i ofere fotbalistului un salariu impresionant pentru Liga 1: 500.000 de euro anual, timp de trei ani.

Oferta vine în contextul în care CFR se pregătește să semneze un parteneriat cu un sponsor uriaș care să-i aducă o infuzie constantă de finanțe. Mai mult, după ce Europa League a crescut considerabil plafonul financiar de participare, aceștia doresc să continue proiectul de succes al cărui artizan este antrenorul Dan Petrescu.

Totuși, Chipciu așteaptă acceptul șefilor antrenorului Marius Șumudică pentru a pleca în Turcia, la Gaziantep, astfel că a refuzat o întoarcere în Liga 1. Jucătorul de 30 de ani se află în ultimele șase luni de contract, iar Anderlecht este dispusă să-l cedeze încă din această iarnă pentru o sumă modică.

Comenteaza