Ofertă sosită pe adresa CFR-ului pentru Andrei Burcă. Fundașul central este dorit în Turcia

Ofertă sosită pe adresa CFR-ului pentru Andrei Burcă. Fundașul central este dorit în Turcia
| Foto: facebook.com/cfr1907

Formația din Gruia ar putea rămâne fără stopperul de 28 de ani care a impresionat în ultimele sezoane în tricoul vișiniu.

În ultimele sezoane, cuplul de fundași centrali format din Vinicius și Burcă a reprezentat punctul de sprijin al jocului CFR-ului. După ce contractul stopperului brazilian a expirat, “feroviarii” l-ar putea pierde și pe apărătorul român de 28 de ani.

Potrivit presei din Turcia, Andrei Burcă este dorit de Goztepe, formație ce a încheiat pe locul 10 sezonul trecut din Super Lig. Pe lângă interesul din partea turcilor, fundașul este monitorizat și de o echipă din Golf, însă negocierile au fost sistate în urma accidentării stopperului la echipa națională.   

“Pentru Andrei Burcă e o ofertă clară. Din păcate, s-a accidentat la națională și s-a blocat totul. Vedem, dacă-și revine să poată să facă vizita medicală. Poate ajunge, da. E o echipă din Golf, din Emirate”, a declarat Florin Vulturar, agentul jucătorului, pentru Digisport.

În vârstă de 29 de ani, Andrei Burcă a sosit în 2019 la CFR Cluj și a cucerit alături de clubul din Gruia două titluri în Liga 1 și o Supercupă a României. În cei doi ani petrecuți alături de “feroviari”, stopperul a strâns 83 de prezențe în tricoul vișiniu și a înscris 5 goluri.

Comenteaza