OFICIAL: CFR Cluj merge în Europa League

OFICIAL: CFR Cluj merge în Europa League
Federaţia Română de Fotbal a trimis către UEFA lista cluburilor care vor participa în cupele europene, din care lipseşte Dinamo Bucureşti.

CFR va înlocui pe Dinamo. Feroviarii vor intra în turul doi preliminar al Europa League, unde vor fi cap de serie până în play-off.

“CFR are licenţă pentru cupele europene, Dinamo nu. Lucrurile sunt bătute în cuie, nu mai e responsabilitatea mea de aici. Am transmis la departamentul de licenţiere al UEFA lista cluburilor din Liga I care deţin licenţe de participare în competiţiile europene”, a declarat directorul Sistemului Naţional de Licenţiere din cadrul FRF, Viorel Duru.

Oficialul FRF e de părere că nici în situaţia în care dinamoviştii s-ar adresa la TAS şi vor primi un răspuns favorabil, nu mai au şanse să joace în Europa League.

“Există o procedură, conform regulamentului de licenţiere să te adresezi cu recurs la TAS. Dar UEFA impune ca până la data de 30 mai să fie transmise cluburile de prima divizie care deţin licenţă de participare în cupele europene. Ceea ce s-a şi întâmplat. Deci chiar dacă s-ar adresa la TAS, n-ar mai avea efect o eventuală decizie de a i se acorda licenţa, pentru că termenul a fost depăşit”, a mai spus Duru.

Mihai Medan

 

 

Comenteaza