News alert Video OFICIAL. Dan Petrescu a anunțat despărțirea de CFR Cluj

OFICIAL. Dan Petrescu a anunțat despărțirea de CFR Cluj

Prin intermediul unui mesaj video, antrenorul a anunțat că a ajuns la un acord cu clubul pentru rezilierea amiabilă a contractului.

După aproape trei ani în care a pregătit formația din Gruia, Dan Petrescu s-a despărțit de echipa clujeană. Probleme dintre cele două părți au apărut pe fondul jocului dezamăgitor și a rezultatelor nefavorbaile obținute în ultimele jocuri. Totuși, tehnicianul le-a urat succes pe mai departe “feroviarilor”.

”Împreună cu clubul am decis rezilierea contractului pe cale amiabilă. Nu am fost demis, nici nu mi-am dat demisia. Cred că este mai bine pentru club, pentru jucători, pentru mine ca în acest moment fiecare să meargă pe drumul lui.

Aș vrea să mulțumesc clubului CFR Cluj pentru acești trei ani minunați petrecuți împreună. Sunt mândru și fericit de tot ce am făcut aici în trei ani. Aș vrea să îi mulțumesc patronului, care a avut încredere în mine și m-a ajutat în toate momentele.

De asemenea, aș vrea să mulțumesc tuturor jucătorilor, care au fost minunați în acești ani. Eu sunt un antrenor  mai dificil și ei au reușit să mă suporte atâta timp. Nu în ultimul rând, vreau să mulțumec fanilor CFR-ului care au crezut și m-au ajutat în acești ani fantastici.

Cred că viața merge înainte, plec cu capul sus de aici, sunt fericit de ce am realizat. Într-o zi sper să mă întorc să antrenez aici. Încă sunt tânăr, cred că pot să mai antrenez mult. Acum îmi doresc o vacanță și sunt un antrenor liber, iar dacă va apărea o ofertă, la cum mă cunosc o voi aștepta.

Cred că în această perioadă am dat mai mult clubului decât mie și familiei. Nici în pandemie nu am plecat din Cluj, am fost tot timpul aici. Urez succes echipei în campionat și în Europa League”, e mesajul transmis de Dan Petrescu.

loading...
Comenteaza