News alert Oficial. Edi Iordănescu a plecat de la CFR Cluj

Oficial. Edi Iordănescu a plecat de la CFR Cluj
| Foto: foto facebook.com/cfr1907

Clubul din Gruia a anunțat despărțirea de antrenorul care a prins doar trei meciuri pe banca campioanei.

După o ședință care a durat mai multe ore și două informații conform cărora jucătorii ar fi dorit să continue alături de Iordănescu Jr., CFR a luat decizia finală și s-a despărțit de fsotul tehnician al Astrei.

“În urma unui proces de modificare a structurii administrative, clubul CFR 1907 Cluj a ajuns la un acord privind rezilierea pe cale amiabilă a relațiilor contractuale cu antrenorul principal Edward Iordănescu și cu staff-ul său, aceștia făcând parte din vechiul proiect. Părțile și-au strâns mâna, au rămas în cele mai bune relații și nu au ce să-și reproșeze, toți cei implicați având singurul scop de a ajuta CFR-ul să își atingă obiectivele stabilite. Mulțumim și mult succes în continuare!”, se arată în comunicatul remis de clubul clujean.

Favorit pentru preluarea echipei este portughezul Toni Conceicao, care a mai antrenat în două rânduri campioana României. Alături de CFR, lusitanul a câștigat Cupa în 2009 și 2016, dar și Supercupa în 2009. Antrenorul portughez a fost adus după ce Ioan Andone şi Victor Piţurcă i-au refuzat pe şefii ardelenilor.

 

Comenteaza