OFICIAL | ”U” și CFR se vor întâlni în Liga a III-a

OFICIAL | ”U” și CFR se vor întâlni în Liga a III-a
Microbiștii clujeni vor asista din nou la derby-ul Universitatea Cluj – CFR Cluj. Federația Română de Fotbal a aprobat, marți, cererea ”feroviarilor” pentru înscrierea echipei secunde în Liga a III-a.

Alături de CFR 2, a primit "undă verde" și formația secundă a celor de la AFC Hermannstadt (Sibiu). Cele două cluburi vor pica foarte probabil în aceeași serie.

Președintele grupării din Gruia, Iuliu Mureșan, a anunțat încă de săptămâna trecută că a primit acceptul FRF pentru înscrierea echipei secunde în divizia C.

În aceste condiții, CFR se va întâlni cu rivala Universitatea. "Șepcile roșii" au promovat în Liga a III-a la finalul sezonului trecut, după un parcurs spectaculos în Liga a IV-a (27 victorii și un singur egal) și un baraj pe care l-a câștigat detașat (8-0 și 6-0 cu Lăpușul Târgu Lăpuș, din județul Maramureș).

Pe 21 iulie, "U" Cluj a fost afiliată la FRF. "Studenții" vor evolua, totodată, sub denumirea de ASFC Universitatea Cluj din noul sezon.

Ediția 2017-18 din Liga a III-a va începe în 26 august. Competiția se va disputa în sistemul cu cinci serii de câte 16 echipe.

Comenteaza