Oficialii campioanei explică evoluțiile slabe din Conference League: “Ce se întâmplă în Europa e mult mai intens decât în Liga 1”

Oficialii campioanei explică evoluțiile slabe din Conference League: “Ce se întâmplă în Europa e mult mai intens decât în Liga 1”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Marius Bilașco a vorbit pe larg despre probleme pe care le-a întâmpinat formația din Gruia în jocurile din competițiile continentale, în actuala stagiune.

După ce a început în preliminariile Ligii Campionilor, CFR Cluj evoluează în prezent în grupele Conference League. Deși cea de-a treia competiție europeană părea abordabilă, parcusrul “feroviarilor” a fost unul modest. Oficialul campioanei, Marius Bilașco, a explicat lipsa de formă a elevilor lui Dan Petrescu în meciurile europene.

”Legat de partea sportivă, într-adevăr, nu traversăm cea mai pună perioadă în această grupă, am avut foarte multe probleme la început. Dacă începeam această grupă mai bine, poate că alta era situaţia.

Mai rămân două meciuri, un lucru important, suntem oarecum la mâna noastră, parţial, avem nevoie şi de celalălalt rezultat, dar depindem de noi, putem să reparăm ce s-a întâmplat, deşi meciurile nu sunt uşoare, dar putem sa schimbăm faţa pe care am arătat-o în aceste patru jocuri.

Am avut şi ghinionul să avem jucători care au fost accidentaţi, care au revenit după accidentări, care nu au fost la nivelul la care ne-am dorit. La meciul de la Jablonec am avut foarte mulţi jucători care au rămas la Cluj.

Ce se întâmplă într-un meci în Europa e mult mai intens decât într-un meci în Liga 1, cred eu că încă putem să reparăm”, a spus Bilașco pentru Telekom Sport.

Comenteaza